Neler Yeni

RX 570'e Nasıl UV Yapabilirim ?

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Fps'i çok yüksek ayarlarda oyunlar oynamadığımdan umurumda olmuyor. Tek istediğim 30 dk oynadıktan sonra 80 derece de sabit kalmaması. OCCT üzerinden test yapmayı planlıyorum bir normal olarak 4dk yapayım sonra Mhz oynamadan mV'yi düşürüp deneyeceğim sıcaklığı. Kapanırsa bu arada bilgisayar eski ayarlarına dönüyor mu tam olarak hakim olmadığımdan.
Evet eski ayarlara döner. Kapanırsa voltaj yükseltin.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Evet eski ayarlara döner. Kapanırsa voltaj yükseltin.
Ben bir deneyeyim o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1625741005678.png

Böyle yaptım istediğim dereceyi verene kadar kademeli de düşürürüm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Oyunda 4,5 derece fark etti. Biraz daha kısmaya gerek var mı emin olamadım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hocam sonuclar nasil ben de Rx570 ime uv yapmak istiyorum ama pek bilgim yok sizin suanki ayarlariniz nasil ve sonucdan memnun musunuz
Benim kullandığım ayarlar bunlar. Benim işimi görüyor eğer sen de herhangi bir sorun çıkarsa zaten kapanıyor eski haline geliyor. Öyle deneme yanılma yapabiliyorsun.

1628718478608.png

Belki daha fazla düşürebilirdim fakat işimi bu gördüğünden düşürmek istemedim.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
Benim kullandığım ayarlar bunlar. Benim işimi görüyor eğer sen de herhangi bir sorun çıkarsa zaten kapanıyor eski haline geliyor. Öyle deneme yanılma yapabiliyorsun.

Alıntıyı görüntüle

Belki daha fazla düşürebilirdim fakat işimi bu gördüğünden düşürmek istemedim.
peki güç limitini ne kadar da kullanıyorsunuz teşekkürler bu arada yanıtladığınız için

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
peki güç limitini ne kadar da kullanıyorsunuz teşekkürler bu arada yanıtladığınız için
Güç limitinden kastını anlamadım. Tek yaptığım şey bu değerleri girip kaydetmek oldu.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
Güç limitinden kastını anlamadım. Tek yaptığım şey bu değerleri girip kaydetmek oldu.
1628719380846.png

değerlerin hemen yanında bulunan yer güç limiti yazıyor izlediğim videoda ve başka forumlarda felan bu güç limitini en sonda yapın demişti de

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Alıntıyı görüntüle
değerlerin hemen yanında bulunan yer güç limiti yazıyor izlediğim videoda ve başka forumlarda felan bu güç limitini en sonda yapın demişti de
Orası hakkında hiçbir fikrim yok. Tek yaptığım şey Mhz ye bile dokunmadan mV'yi attığım görseldeki gibi değiştirmekti.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
Orası hakkında hiçbir fikrim yok. Tek yaptığım şey Mhz ye bile dokunmadan mV'yi attığım görseldeki gibi değiştirmekti.
peki ayarları yaptıktan sonra benchmarkta test ettiniz mi ettiyseniz hangi benchmarkda

bir de konudan alakasız olacak ama 2 gün önce güncelleme gelmiş yeni fark etmediyseniz yapın :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
peki ayarları yaptıktan sonra benchmarkta test ettiniz mi ettiyseniz hangi benchmarkda
OCCT'de test etmiştim herhangi bir sorun yaşamamıştım. O güç limiti olayını yarın araştırır birkaç deneme yaparım. Olumlu sonuç alırsam ekleme yaparım zaten gönderiye.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
OCCT'de test etmiştim herhangi bir sorun yaşamamıştım. O güç limiti olayını yarın araştırır birkaç deneme yaparım. Olumlu sonuç alırsam ekleme yaparım zaten gönderiye.
tamamdır teşekkür ederim :D

Top Bottom