- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben değiştirmedim macunu bilgisayarcı değiştirdi ama bana söylediğine göre çok iyi bir macun değilmişHangi macunu kullandın
ben değiştirmedim macunu bilgisayarcı değiştirdi ama bana söylediğine göre çok iyi bir macun değilmişHangi macunu kullandın
Ekran kartları ucuz macunu affetmiyor maalesef. Kaliteli sürmek şart.ben değiştirmedim macunu bilgisayarcı değiştirdi ama bana söylediğine göre çok iyi bir macun değilmiş
ama işte önceden de yapıyordu aynı ısınma sorununuEkran kartları ucuz macunu affetmiyor maalesef. Kaliteli sürmek şart.
bi 5 6 derece olsa bile farkederdi benceEkran kartları ucuz macunu affetmiyor maalesef. Kaliteli sürmek şart.
Pulse çok iyi model değil Ucuz model lakin o kadar ısınmaması lazım %100 fanda iken. Başka bir sorun olmalıama işte önceden de yapıyordu aynı ısınma sorununu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi 5 6 derece olsa bile farkederdi bence
şuan undervolt yaptım 72 dereceye kadar indiBu konuyu @RevDeisDou Anlar Hocam Bi undervoltaj Önerisi yaparmısın 580 için
Bildiğim kadar o karta en fazla 75 oluyor derece o kartta BİR sıkıntı varNormalde o kart okadar ısınmaz diye biliyorum bi garantisi varsa gönder.
undervolt yaptım derece indi fakat ara sıra drop yiyorumBu konuyu @RevDeisDou Anlar Hocam Bi undervoltaj Önerisi yaparmısın 580 için
Hangi oyunda yiyiyorsunundervolt yaptım derece indi fakat ara sıra drop yiyorum
Aynen ÖyleBildiğim kadar o karta en fazla 75 oluyor derece o kartta BİR sıkıntı var
pubgHangi oyunda yiyiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen Öyle
oyun zaten optimizasyonu kötüüü