RX 580 8GB OC EDİTİON

Emirhan58

80+
Reaksiyon skoru
16
arkadaşlar kartım powercolor rx 580 8 gb kendinden oc modelidir.furmark sonuçlarında kart maksimum 84 derceyi gördü bu değerler normalmidir? yoksa çok mu fazla
ayrıca ben 1340 mhz i 1420 mhz e oc yaptım 2000 mhz ide 2100 mhz e oc yaptım.Kart sıcaklıkları normalmi? acil cevap verirmisiniz lütfen ?

Oyun içi kaç derece? FurMark testleri çok yorabiliyor oyun o kadar yoramaz. Ha bir de kasanız nedir?

Test için normal değerler

Oyun içi kaç derece? FurMark testleri çok yorabiliyor oyun o kadar yoramaz. Ha bir de kasanız nedir?
kasam 2013 yılının asus vento kasası içinde 3 adet fan vardı ben 1 tane daha kapağına fan ekledim 4 adet fan mevcut ama öndeki bir fan nerdeyse hiç soğukluk vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun olarak csgo ve valorant oynuyorum onun haricinde pubg tarzı çok oyun yok bilgisayarımda

kasam 2013 yılının Asus vento kasası içinde 3 adet fan vardı ben 1 tane daha kapağına fan ekledim 4 adet fan mevcut ama öndeki bir fan nerdeyse hiç soğukluk vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun olarak csgo ve valorant oynuyorum onun haricinde PUBG tarzı çok oyun yok bilgisayarımda
Peki anladım. PUBG'deki oyun içi sıcaklıkları MSI AFTERBURNER programıyla SS alıp atabilir misiniz?

Geri