RX 580 8GB OC EDİTİON

Emirhan58

80+
Reaksiyon skoru
16
arkadaşlar kartım powercolor rx 580 8 gb kendinden oc modelidir.furmark sonuçlarında kart maksimum 84 derceyi gördü bu değerler normalmidir? yoksa çok mu fazla
ayrıca ben 1340 mhz i 1420 mhz e oc yaptım 2000 mhz ide 2100 mhz e oc yaptım.Kart sıcaklıkları normalmi? acil cevap verirmisiniz lütfen ?

Oyun içi kaç derece? FurMark testleri çok yorabiliyor oyun o kadar yoramaz. Ha bir de kasanız nedir?

Test için normal değerler

Oyun içi kaç derece? FurMark testleri çok yorabiliyor oyun o kadar yoramaz. Ha bir de kasanız nedir?
kasam 2013 yılının asus vento kasası içinde 3 adet fan vardı ben 1 tane daha kapağına fan ekledim 4 adet fan mevcut ama öndeki bir fan nerdeyse hiç soğukluk vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun olarak csgo ve valorant oynuyorum onun haricinde pubg tarzı çok oyun yok bilgisayarımda

kasam 2013 yılının Asus vento kasası içinde 3 adet fan vardı ben 1 tane daha kapağına fan ekledim 4 adet fan mevcut ama öndeki bir fan nerdeyse hiç soğukluk vermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun olarak csgo ve valorant oynuyorum onun haricinde PUBG tarzı çok oyun yok bilgisayarımda
Peki anladım. PUBG'deki oyun içi sıcaklıkları MSI AFTERBURNER programıyla SS alıp atabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,873
Üyeler
190,816
Son üye
oakcn
Geri