RX 580 icin driver tavsiyesi

affetmezz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,342
arkadaslar selamin aleykum ben ekran kartimla ilgili birsey soylemeyi unuttum.

Internet cafeden karti alirken satici karti bana guncelleyip verdi.

Dedim ki abi driverini ben hallederim dedim
o da yok kardesim ben kurup veririm dedi yaptigimiz isi duzgun yapalim dedi.
Sanirsam orda eski surucuyu kurdu

bende furmark testim 20 fps verince ekran karti driverini kaldirip en guncel olanini kurdum. Int cafeden aldigimdan beri sorunsuz kullaniyordum guncelledikten sonra goruntu vermedi.

en guncel surucuyu kurdugum icin goruntu vermiyor olabilir mi? eger oyle birsey varsa hangi surucuyu kurmaliyim?

Gigabyte RX 580 8 GB

Ekler

• 04A16F31-C832-4D96-8E0B-D6E7CE6923CC.jpeg
    04A16F31-C832-4D96-8E0B-D6E7CE6923CC.jpeg
    1.6 MB · Hit: 32
arkadaslar selamin aleykum ben ekran kartimla ilgili birsey soylemeyi unuttum.

Internet cafeden karti alirken satici karti bana guncelleyip verdi.

Dedim ki abi driverini ben hallederim dedim
o da yok kardesim ben kurup veririm dedi yaptigimiz isi duzgun yapalim dedi.
Sanirsam orda eski surucuyu kurdu

bende furmark testim 20 fps verince ekran karti driverini kaldirip en guncel olanini kurdum. Int cafeden aldigimdan beri sorunsuz kullaniyordum guncelledikten sonra goruntu vermedi.

en guncel surucuyu kurdugum icin goruntu vermiyor olabilir mi? eger oyle birsey varsa hangi surucuyu kurmaliyim?

Gigabyte RX 580 8 GB
nasıl ekran kartını güncelleyip sana veriyor Driver Windowsa kurulur

PC ye temiz kurulum yapmayı denedin mi ?

PC ye temiz kurulum yapmayı denedin mi ?
hocam kart bozuldugundan beri pcyi hic acamadim. bugun baska bi ekran karti bulup amd driverini kaldirip formatlamayi dusunuyorum. goturdugum tamirci de goruntu gelmisti sisteme zaten vram testinde bi sorun da cikmadi.

Format atarken ekran kartına gerek yok boot ederken zaten 0 dan kurulum yapıyorsun driverlar siliniyor.

Format atarken ekran kartına gerek yok boot ederken zaten 0 dan kurulum yapıyorsun driverlar siliniyor.
garanti olsun diye onceden kaldircam. ama bisey sorcam. simdi formati attim driver yuklemeden karti mi takiyim yoksa uygun surucu bulup kurduktan sonra mi takiyim erkan kartini?

garanti olsun diye onceden kaldircam. ama bisey sorcam. simdi formati attim driver yuklemeden karti mi takiyim yoksa uygun surucu bulup kurduktan sonra mi takiyim erkan kartini?
Formatını at amd sitesinden driverini indir kur öyle dene kart takılı olsun

Kartı takılı şekilde windowsu kurunca ekranın gelmesi lazım.

Kartı takılı şekilde windowsu kurunca ekranın gelmesi lazım.
kart takili sekilde windowsu kuramiyorum goruntu gelmedigi icin. baska kartla format attim sonra kendi kartimi taktim goruntu yok yine

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,592
Üyeler
189,877
Son üye
ismailakca
Geri