Arkadaşlar sistemime rx 580 8gb takma düşüncem var ve bu yüzden 500w psu almak istiyorum aşağıya bırakıcağım psu lardan sizce hangisini almalıyım 3 tane sıralayabilirmisiniz TEŞEKKÜRLER
650tlBütçen ne kadardır acaba ona göre 0. El bile bulabilirim
hocam attıklarım arasından seçim yapabilirmisiniz2.elden 650 watt bilindik bir markadan akmanızı tavsiye ederim hadron frisby rush gibi markalardan almayın
önerebilecekleriniz varmıdır fiyatı fazla arttırmadanhacı biraz bütçe artır yada daha iyisini ara bunlar olmaz watt gereksinimini kurtaranlar dandik marka cv450de kurtarmaz rx 580i
hocam detaylı bakmak lazım vaktiniz varsa 550 watt üzeri corsair highpower msi gibi iyi markalardan alınönerebilecekleriniz varmıdır fiyatı fazla arttırmadan
Marka önem arz etmiyor sonuçta pc'yi yakmaz öyle bu psu'lar. Onlar çok eskiden duyulma hurafeler.hacı biraz bütçe artır yada daha iyisini ara bunlar olmaz watt gereksinimini kurtaranlar dandik marka cv450de kurtarmaz rx 580i
hocam prizinden gelen elektrikte sıkıntı olursa kötü psu yakar bilgisayarı o yüzden iyisini öneriyoruzMarka önem arz etmiyor sonuçta pc'yi yakmaz öyle bu psu'lar. Onlar çok eskiden duyulma hurafeler.
Bütçen biraz fazla olsa 0 el bulurdum da bu bütçeye yok ama bu senin attıklarından bu ikisini tercih edebilirsin yorumlar da son 600 satıyor 50tl cebinde ikisinin de öyle bunlardan birini alabilirsin rahatça <3650tl
hocam attıklarım arasından seçim yapabilirmisiniz
Hocam 600tl bütçe varsa bir tane alıp geçsin 500w için marka aramaya gerek yok, bütçeyi de aşar zaten bende rx 580 ile adı sanı belli olmayan psu kullanıyorum.hocam prizinden gelen elektrikte sıkıntı olursa kötü psu yakar bilgisayarı o yüzden iyisini öneriyoruz