RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,845
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam sana iyi forumlar.Dimi aga? Asus ROG STRIX, MSI Gaming X/Z altından yapılıyor.
Tamam sana iyi forumlar.Dimi aga? Asus ROG STRIX, MSI Gaming X/Z altından yapılıyor.
Vegalar pahalanmış ref tasarım vega 2000 TL... 1070 buldum 1700' e ama adama güvenemiyorum dolandırır falanSırf görüntü için mi 1060'a geçeceksin? Saçma olur bence. O kadar vermişken Vega kart al en iyisi, custom model bulursan frekansı da köklersin. Referanslar maalesef çok kaldıramıyor.
Az daha anadan babadan bütçe alarak almaya çalışsan güzel olur belki adam biraz iner fiyatta. Hem gezmiş olursun.Vegalar pahalanmış ref tasarım vega 2000 TL... 1070 buldum 1700' e ama adama güvenemiyorum dolandırır falan
1750 olur en fazla anadan babadan alarakAz daha anadan babadan bütçe alarak almaya çalışsan güzel olur belki adam biraz iner fiyatta. Hem gezmiş olursun.![]()
Çok uzak. Kağıthanedeyim@RevDeisDou Nerede oturuyorsun? Burası yakın mı?
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bana kalsa arabam olsa giderim. Veya otobüs falan ama korona zamanı ailemdeki herkes kronik hastayken o riski alamam.45 kilometre varmış. Fiyat olarak çok avantajlı yine de, şehir içi ne kadar?![]()
Yok para kral. Yarın kartımı almaya gelicek adam 50 lira fark var 1070 ileGereksiz para harcama olur. Geçeceksen RTX serisine geçmelisin bence.