Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
İndirdim.Yanında rivaturner'ıda indirdin değil mi?
Tüm ayarları da yaptım ama olmadı bir türlü AiDA64 de yükledim.
İndirdim.Yanında rivaturner'ıda indirdin değil mi?
Bu RX 590 varyasyonları için zaten deneysel. Her gün buraya bir kart eklenecek RX 580 hazır. 1660ti için bir değer vardı onu arıyorum.Dostum benim kart 1950 mhz hızda çalışıyor 1500 yapmama gerek yok gereksiz performans düşüşü olur diye düşünüyorum.
Driver sürümü nedir?İndirdim.
Güncel.Bu RX 590 varyasyonları için zaten deneysel. Her gün buraya bir kart eklenecek RX 580 hazır. 1660ti için bir değer vardı onu arıyorum.
Bu arada güncel editlendi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Driver sürümü nedir?
Driver hangi sürüm?Güncel.
Ana ekran'da da gözükmüyor herhangi bir ayarda yapamıyorum.
4.6.2 RC 15745Driver hangi sürüm?
Bir foto atar mısın? Muhtemelen tüm seçenekler gri gözüküyor ama gene bi emin olmak lazım.4.6.2 RC 15745
Şuan o sistem yanımda değil.Güncellendi
*Memory Clock ile ilgili detaylar yazıldı.
*Bellek kapasitesi hakkında yazılar yazıldı.
Bir foto atar mısın? Muhtemelen tüm seçenekler gri gözüküyor ama gene bi emin olmak lazım.
Valorant yüklü mü o sistemde? Genelde Valorantın Vanguard denen hile koruması bu hataya sebep oluyor. Eğer öyle değilse ekran kartının son sürüm WHQL almış sürümünü indir. Benim tavsiyem AMD kartlar için 20.2.2Şuan o sistem yanımda değil.
Tüm ayarlar griydi.
Valorant yüklü değil. Benim ekran kartı Gigabyte GTX 1650S. Geforce Experience son sürümü yüklemişti.Valorant yüklü mü o sistemde? Genelde Valorantın Vanguard denen hile koruması bu hataya sebep oluyor. Eğer öyle değilse ekran kartının son sürüm WHQL almış sürümünü indir. Benim tavsiyem AMD kartlar için 20.2.2
Ayrıca ayarlar kısmı böyle olsun:Alıntıyı görüntüle
445.87 olması lazım?Valorant yüklü değil. Benim ekran kartı Gigabyte GTX 1650S. Geforce Experience son sürümü yüklemişti.
Foto atın arkadaşlar bakayım.Hocam GPU-Z programında base clock 1500 gözüküyor, oyunlarda değerlere baktığımda ise 1950 hızında çalışıyor görünüyor. Kendi mi boostluyor?
445.87 olması lazım?
Foto atın arkadaşlar bakayım.
Bunu indir:[430.39]
AORUS ENGINE böyle bir uygulama varmış.