Neler Yeni

RX 6000 Serisine AFMF (AMD Fluid Motion Frames) Desteği Geldi.

Ellsy

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
AFMF gelmiyecek dostum Yoksa FG gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu bunun üstüne zaten siz nerenizle okuyorsunuz

AFMF gelmiyecek dostum Yoksa FG gelecek.

konu bunun üstüne zaten siz nerenizle okuyorsunuz
AFMF ile fg ayni şey değil mi?

RoyPien09

80+ Bronze

AFMF ile fg ayni şey değil mi?

Değil AFMF yani AMD Fluid Motion Frames bu sürücü üzerinden istediğin her oyunda FG açmana yarıyor NVIDIA ve diğer serileri kullananlar Oyuna entegre olmasını bekliyecek

Ellsy

80+ Bronze
Değil AFMF yani AMD Fluid Motion Frames bu sürücü üzerinden istediğin her oyunda FG açmana yarıyor NVIDIA ve diğer serileri kullananlar Oyuna entegre olmasını bekliyecek
Bildiğin kadarı ile rx 20 + olan her kartta fg açılıyor oyuna entegre olduktuktan sonra

Ellsy

80+ Bronze

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
Starfield'da denedim RX 6600 ile 2K medium ayarlarda normalde 60FPS alırken AFMF açtığımda maalesef 48FPS oluyor. Ya bozuk ya da oyunda sıkıntı var.

RoyPien09

80+ Bronze
4-5 ay erken çıktı sürücüyü indireceksenziz hatalara göz ününde bulundurmanız lazım.

Starfield'da denedim RX 6600 ile 2K medium ayarlarda normalde 60FPS alırken AFMF açtığımda maalesef 48FPS oluyor. Ya bozuk ya da oyunda sıkıntı var.

1080p için 55fps 2k için 70 fps almn gerkiyor minimum

BİRDE MSİ AFTERBURNER GÖRMEZ SÜRÜCÜDEN FPS ACACAKSINIZ.

Son düzenleme:

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
hocam daha betada normal

Normal demek saçma. Eğer ki bu özelliği en azından FPS arttıracak diye çıkarıp beta olarak sunuyorsan 1 FPS de olsa arttırması lazım. 12FPS düşünüyorsa büyük sorun var demektir. Güzel bir özellik ona bir şey diyemem ama insan bi test eder tüm kartlarda. Normalde 30-50FPS arası arttırıyor YouTube videolarında ama bende 12FPS düşürüyor sence de normal mi? Beta bu normaldir böyle şeyler demek saçma. Sonuçta kısa süre sonra bu driver yayınlanacak ve dediğim gibi en azından 1 FPS olsa da arttırması lazımdı. Mesela ne yapacaklar da 12FPS düşürmek yerine 50FPS artmasını sağlayacaklar merak ediyorum.
Edit: Arkadaşın dediği gibi Steam veya afterburner yerine sürücünün FPS değerlerine baktım 60 FPS'den +90'a çıkarıyor ama kasma hissiyatı var sanki gerçek FPS değerleri değilmiş gibi geldi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,065
Üyeler
162,768
Son üye
FinisElectus
Top Bottom