- Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliyor amd açıkladı sen neye göre gelmicek dedin
AFMF gelmiyecek dostum Yoksa FG gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu bunun üstüne zaten siz nerenizle okuyorsunuz
Geliyor amd açıkladı sen neye göre gelmicek dedin
AFMF gelmiyecek dostum Yoksa FG gelecek.
AFMF ile fg ayni şey değil mi?AFMF gelmiyecek dostum Yoksa FG gelecek.
First Look at AMD FidelityFX Super Resolution 3
Massive Performance. Maximum Fidelity. AMD FidelityFX™ Super Resolution1 (AMD FSR) is our cutting-edge upscaling technology originally released in 2021 and updated to AMD FSR 2 last year. Since then, the number of available and upcoming games that support FSR has grown rapidly to over 300 games...community.amd.comMesaj otomatik birleştirildi:
AFMF ile fg ayni şey değil mi?
rx7600 le güncellemesen patlarmıyız acabaYapamaz dedikleri ne varsa yapıyor AMD.
Link Buyurun: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-30-afmf-tech-preview
Bildiğin kadarı ile rx 20 + olan her kartta fg açılıyor oyuna entegre olduktuktan sonraDeğil AFMF yani AMD Fluid Motion Frames bu sürücü üzerinden istediğin her oyunda FG açmana yarıyor NVIDIA ve diğer serileri kullananlar Oyuna entegre olmasını bekliyecek
Bildiğin kadarı ile rx 20 + olan her kartta fg açılıyor oyuna entegre olduktuktan sonra
Nvidia karta inermiYapamaz dedikleri ne varsa yapıyor AMD.
Link Buyurun: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-30-afmf-tech-preview
Pardon bilmiyordum sağol bilgi içinHocam o ayrı bir konu o Frame Generaiton bu AFMF sadece AMD kartlara özel.
Pardon bilmiyordum sağol bilgi için
Nvidia karta inermi
hocam daha betada normalStarfield'da denedim RX 6600 ile 2K medium ayarlarda normalde 60FPS alırken AFMF açtığımda maalesef 48FPS oluyor. Ya bozuk ya da oyunda sıkıntı var.
Starfield'da denedim RX 6600 ile 2K medium ayarlarda normalde 60FPS alırken AFMF açtığımda maalesef 48FPS oluyor. Ya bozuk ya da oyunda sıkıntı var.
hocam daha betada normal