Rx 6500xt marka önerisi

şu da var ki 6500xt güçlü bir kart olmadığı için pek ısınacağını da sanmıyorum orası doğru

xfx de güzel tabi arkadaşıma geçen hafta rx6600 sistem dizdim xfx çift fan soğutması gayet iyi ,kasaya da bağlı tabii ki ,ama şimdi xfx bi asus bi msı etmez oda var boşa pahalı değil , xfx kötü demiyorum tekrar söylüyorum
yani indirime girerse asus la sapphire msi 3600-3800 arası kesinlikle onları almalıyım ama girmezse xfx bulabilirsem 3649'TL'ye ondan almalıyım xfxden doğru mu anlamışım?
Post automatically merged:

şu da var ki 6500xt güçlü bir kart olmadığı için pek ısınacağını da sanmıyorum orası doğru
i3 10100f ile kullanacağım gow falan oynatıyor güncel oyunları orta ayarlarda oynatır diye düşünüyorum 16 ramim var rdr 2 orta ayarlarda 60 fps fifa 23 de kaldıryor iyi bir kart güçlü değil derken anlamadım

yani indirime girerse asus la sapphire msi 3600-3800 arası kesinlikle onları almalıyım ama girmezse xfx bulabilirsem 3649'TL'ye ondan almalıyım xfxden doğru mu anlamışım?

i3 10100f ile kullanacağım gow falan oynatıyor güncel oyunları orta ayarlarda oynatır diye düşünüyorum 16 ramim var rdr 2 orta ayarlarda 60 fps fifa 23 de kaldıryor iyi bir kart güçlü değil derken anlamadım
sapphire ile xfx soğutması çok farklı değil

2 grup yapacak olsan

1.grup
asus
msı

2.grup
sapphire
xfx

olurdu

• Beğen
Reaksiyonlar: Wane
sapphire ile xfx soğutması çok farklı değil

2 grup yapacak olsan

1.grup
asus
msı

2.grup
sapphire
xfx

olurdu
anladım tamam, yani asus msi 3800 3600 bandına düşerse almalıyım. yoksa xfx yada sapphire?

anladım tamam, yani asus msi 3800 3600 bandına düşerse almalıyım. yoksa xfx yada sapphire?
aynen öyle düşmediğini varsayalım 1.grubun
o zaman xfx alırdım ben
sapphire sevmiyorum nedense

• Beğen
xfx de güzel tabi arkadaşıma geçen hafta rx6600 sistem dizdim xfx çift fan soğutması gayet iyi ,kasaya da bağlı tabii ki ,ama şimdi xfx bi asus bi msı etmez oda var boşa pahalı değil , xfx kötü demiyorum tekrar söylüyorum
Tabi bi asus msi etmez ama fiyat farkı var vaya 400 500 belki dağa fazla 1 2 fps için değmez bence okadar fark vermeye

Tabi bi asus msi etmez ama fiyat farkı var vaya 400 500 belki dağa fazla 1 2 fps için değmez bence okadar fark vermeye
güzel kardeşim meseleyi fps olarak değerlendirme bi İPHONE kalitesi var bi de samsung var şimdi aynı ona benzetiyorum bu durumu da ,malzeme kalitesi ve soğutma ekran kartında ,dediğin gibi tabi etmez bi asus bi msı

güzel kardeşim meseleyi fps olarak değerlendirme bi İPHONE kalitesi var bi de samsung var şimdi aynı ona benzetiyorum bu durumu da ,malzeme kalitesi ve soğutma ekran kartında ,dediğin gibi tabi etmez bi asus bi msı
iphone sponsoru değilim onu da söylim sonuna kadar xiaomi :D

• Hahaha

iphone sponsoru değilim onu da söylim sonuna kadar xiaomi :D
Skckskckskfjwkfjwo anladım eyw

Rx 6500xt marka önerisi arkadaşlar xfx modeli vardı inventusta haftaya alıcaktım ürünü kaldırmışlar 3649'tldi galiba yanlış hatırlamıyorsam sapphire asus xfx gibi markaların arasında büyük bir fark var mı ? önerir misiniz i3 10100f 16 gb ram 550 power supply ile kullanacağım yardımcı olursanız çok sevinirim
6600 kullancıısyım şuan 6500 xt den geçtim xfx modelini al kafan rahat olsun buz gibi 65 dereceyi geçmezsin

MSI önerenlerin fanboyluğuna patladım. Rezalet soğutma yapmışlar 6500XTye. İsme göre öneri vermeyin. Git en ucuzunu al zaten kart ısınmaz

• Beğen
Geri