Şuan itopyadaki beğendiğim bir sistem rx6600xtli sistem. Parçaları çok iyi. Ama ekran kartı seçeneginde 2 seçenek var. Xfx markasına göre iki marka nasıldır bilemem ama f/p indirimli dizmeye calıstıgımda fiyatı 2k kadar yüksek çıkıyor
Xfx yinede sağlam markadır. Bir sorun yaşayanı görmedim.Şuan itopyadaki beğendiğim bir sistem rx6600xtli sistem. Parçaları çok iyi. Ama ekran kartı seçeneginde 2 seçenek var. Xfx markasına göre iki marka nasıldır bilemem ama f/p indirimli dizmeye calıstıgımda fiyatı 2k kadar yüksek çıkıyor
Sistemin Fiyatı Ve Parçalar Neler ?Şuan itopyadaki beğendiğim bir sistem rx6600xtli sistem. Parçaları çok iyi. Ama ekran kartı seçeneginde 2 seçenek var. Xfx markasına göre iki marka nasıldır bilemem ama f/p indirimli dizmeye calıstıgımda fiyatı 2k kadar yüksek çıkıyor
Sistemin Fiyatı Ve Parçalar Neler ?
Fiyat ?I5 11400f işlemci
B560M ANAKART
İYİ Bİ KASA+PSU VARDI AMA TAM HATIRLAYAMADIM.
o kadar çok 6600 geliyor ki benim bile alasım geliyor.XFX AMD Radeon RX 6600 Speedster SWFT 210 RX-66XL8LFDQ 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
XFX AMD Radeon RX 6600 Speedster SWFT 210 RX-66XL8LFDQ 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bence baya uygun.
Pahalı.XFX AMD Radeon RX 6600 Speedster SWFT 210 RX-66XL8LFDQ 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
XFX AMD Radeon RX 6600 Speedster SWFT 210 RX-66XL8LFDQ 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bence baya uygun.
8600*9a xt alanlar varken 8 ucuz değil ?