ayni fiyata rtx bir ekran karti yok arc a750 bakabilirsinrx 6600 e eşdeğer bir rtx ekran kartıda önerir misiniz? 3060 dan daha makul olmalı
NVIDIA ve Asus gibi markalar mı şuan metinde o kadar yanlış varki hangisini söylesem bilemedim. Ama en belirgin olanını söyleyeyim. Asus ekran kartı üretmiyor. NVIDIA üretiyor ve Asus, msi, Sapphire gibi markalara dağıtıyor. Onlarda kartın çevresine soğutma sistemlerini, overclock vs. yapıyor. Ekran kartı üreten markalar NVIDIA, Intel ve AMD.4060 alabilirsin hocam ama nvidia ve asus gibi markalar ekran kartı üretirken araya geçiş kartı yaparlar performansa bakmak için mesela 4060 bir geçiş kartıdır amaç 4050 ve 4070 in performansına bakmak için 4060 senin işini görür ama işlemcini falanda söylersen sana en mantıklı ekran kartını söylerim
hocam hatam varsa şimdiden kusura bakmayın. daha yeni yeni öğreniyorum sayılır. yaşımın küçüklüğündende olabilir.Sorun yaşamazsın. Güzel bir fiyata alırsan mükemmel kart. Dikkat et saçma sapan bir fiyata alma. RTX 3060, RX 6600 dengi zaten. Bu fiyata bu performansı bulamazsın RX 6600 al. (İkinci el alacağını tahmin ediyorum çünkü sıfır almak asla mantıklı değil bu kartı) 4500, hadi bilemedin 5000'den fazla verme. Pazarlıkla falan düşürmeye çalış. 4000'e bile alırsın sıkı pazarlıkla
Mesaj otomatik birleştirildi:
NVIDIA ve Asus gibi markalar mı şuan metinde o kadar yanlış varki hangisini söylesem bilemedim. Ama en belirgin olanını söyleyeyim. Asus ekran kartı üretmiyor. NVIDIA üretiyor ve Asus, msi, Sapphire gibi markalara dağıtıyor. Onlarda kartın çevresine soğutma sistemlerini, overclock vs. yapıyor. Ekran kartı üreten markalar NVIDIA, Intel ve AMD.
AFMF açmadan +60fps alamıyorsan bir işe yaramıyor gerçekten.Ben 2 haftadır RX 6600 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 3060 alacaktım fakat denk gelmedi. 3060 12GB, RX 6600'den bir tık güçlü. Benzer fiyata 3060 12 bulursan daha tercih edilesi bir durum bence. AMFM ile 6600 daha iyi galiba ama AMFM "sözde" FPS arttırsa da akıcılık artmıyor. RDR 2'de 40 FPS aldığım zaman Radeon ayarlarından AMFM açıyorum Radeon FPS göstergesine göre 90 FPS civarına çıkıyor ama akıcılık aynı. Belki oyunun kendi içerisinden desteklemediği içindir.