warymajesty
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
Önceden ne takılıydı bilgisayarda bu arada? Format denediniz mi?
Rx 580 format yeni atıldıÖnceden ne takılıydı bilgisayarda bu arada? Format denediniz mi?
Kartta sorunlu olabilir ben amazondan aldım rx 6600 oyuna girdiğimde yada kartı yüke soktuğumda siyah ekran veriyordu pc çalışıyor ama siyah ekran devam ediyordu pcyi kasanin düğmesinden kapatıp açınca bios ekraninda takılı kalıyordu bios pilini söküp bir kac dakika sonra takinca pc açılıyor ama yüklediğim driverlar silinmiş vs oluyordu direkt değişim talebi açtım.Şu an bilgisayarı açtım ve beni bios a yönlendirdi
Post automatically merged:
Rx 580 format yeni atıldı
Şu an bilgisayar açıldı fakat eski ekran kartımdaki sorun devam ediyor kod 43 hatası sanırım yeni anakart almam gerekecekKartta sorunlu olabilir ben amazondan aldım rx 6600 oyuna girdiğimde yada kartı yüke soktuğumda siyah ekran veriyordu pc çalışıyor ama siyah ekran devam ediyordu pcyi kasanin düğmesinden kapatıp açınca bios ekraninda takılı kalıyordu bios pilini söküp bir kac dakika sonra takinca pc açılıyor ama yüklediğim driverlar silinmiş vs oluyordu direkt değişim talebi açtım.
Senin yapman gereken kasayı kapatıp anakarttaki bios pilini çıkarıp 3 dk sonra falan takman bios ekranını geçmesi gerekir geçmiyor takılı kalıyorsa iade veya değişim yap.
Anakart bios güncellemesi yaptınız mı?Şu an bilgisayar açıldı fakat eski ekran kartımdaki sorun devam ediyor kod 43 hatası sanırım yeni anakart almam gerekecek
Güncel olduğunu düşünüyorum fakat bakacağımAnakart bios güncellemesi yaptınız mı?
Güncel değilmiş bunun nasıl güncellendiğini bile unuttum 3 ay oluyor bilgisayar açmayalıGüncel olduğunu düşünüyorum fakat bakacağım
Open bios.cap failGüncel olduğunu düşünüyorum fakat bakacağım
Post automatically merged:
Güncel değilmiş bunun nasıl güncellendiğini bile unuttum 3 ay oluyor bilgisayar açmayalı