Rx 6600 cs go fps sorunu

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar yaklaşık 6 aydır kullandığım sistemimde ryzen 5 5500 ve rx6600 bulunuyor ve cs goda düşük ayarlardada yüksek ayarlardada fps sürekli sabit kalıyor 100 120 bandında videolar izliyorum 400 500 fps alıyorlar artık can sıkmaya başladı source 2 oyun motoruyla birlikte bi korku gelmedi değil.(rdr2 de ultrada 65-80 fps alıyorum)

Merhabalar yaklaşık 6 aydır kullandığım sistemimde ryzen 5 5500 ve rx6600 bulunuyor ve cs goda düşük ayarlardada yüksek ayarlardada fps sürekli sabit kalıyor 100 120 bandında videolar izliyorum 400 500 fps alıyorlar artık can sıkmaya başladı source 2 oyun motoruyla birlikte bi korku gelmedi değil.(rdr2 de ultrada 65-80 fps alıyorum)
fps max kilidi olabilir mi ?

hangi driver sürümünü kullanıyorsunuz hocam?

net olarak bilmiyorum ama sürekli güncelliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amd software adrealin edition 23.3.1
adrenalini kurcaladınız mı hocam bence fpsi kısıtlayan bir ayar açık chill falan olabilir ddu ile sürücü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin bir de

sabit kalıyorsa üstüne hiç çıkmıyorsa kesin kilit vardır başka ihtimali olduğunu sanmıyorum dikey-düşey senkronizasyon vsync freesync ne varsa kapatmanız lazım

Sabit kalmaması gerek. Oyun başlatma kodlarına +fps_max 0 yaz bakalım.
Sürücünü de bu yolla kaldırıp kur:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın 23.3.2 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.3.2 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
Ek olarak CS GO'nun ayarlarında Dikey Eşitleme açık olabilir onu kapat.

Sabit kalmaması gerek. Oyun başlatma kodlarına +fps_max 0 yaz bakalım.
Sürücünü de bu yolla kaldırıp kur:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın 23.3.2 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.3.2 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Standart olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
Ek olarak CS GO'nun ayarlarında Dikey Eşitleme açık olabilir onu kapat.
dediklerini birebir yaptım profili standart olark seçme hariç bulamadım çünki, biraz faydası oldu 250 fps leri görüyor ama 80 ede düştüğü oluyor sizcede çok az değilmi

ekran kartı profilini standart olarak ayarla demiştiniz ona istinaden yazdım ve buldum standart ta her şey hiçbir ayar ellememe rağmen yine hüsran
Bütün sistemini yazar mısın? İşletim sistemin nedir?

Geri