Driver sürümün hala eski görünüyo bu fotodaddu ile sil eski driver yükle yaptım anakartın biostan herşeyi fulledim cs de 300 fps onun dışında oyunlar yavaşlıyor donuyor oynanılcak gibi değil örnek:Alıntıyı görüntüle
eski kurdum düzelmedi diye zaten sorun son sürüme geçince ortaya çıktıDriver sürümün hala eski görünüyo bu fotoda
1 kere daha Windows 'un otomatik yüklemesini kapatarak son sürümü kurmayı deneyebilirsiniz. DDU ayarlarında en altta o seçenek vareski kurdum düzelmedi diye zaten sorun son sürüme geçince ortaya çıktı
deniycem1 kere daha Windows 'un otomatik yüklemesini kapatarak son sürümü kurmayı deneyebilirsiniz. DDU ayarlarında en altta o seçenek var
nasıl yüklüycem bulamadım link atarmısınAh Amd ahh 22.5.1 denermisin.Bende dikiş tutturamadım.Döndüm en başa.
22.5.1deniycem
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yüklüycem bulamadım link atarmısın
ddu linkde atarmısınız
Driver kurdum görüntü simsiyah oldu ekran gitti edit kapa aç yapınca geldiDisplay Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.8.9
Download Display Driver Uninstaller (DDU) - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys, folders, files...www.guru3d.com
Netherlands seçin
Driver kurdum görüntü simsiyah oldu ekran gitti
22.5.1 kurdum gene aynı cs dışı sıkıntı yapıyorDisplay Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.8.9
Download Display Driver Uninstaller (DDU) - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys, folders, files...www.guru3d.com
Netherlands seçin
ddu ile herşeyi silip kurdum gene aynıDisplay Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.8.9
Netherlands seçin
Sisteminde sürücüyü yüklemene engel olan bir şey/şeyler olabilir mi? Normalde böyle olmaması lazım