Neler Yeni

Rx 6600 Ekran kartı çalışmama sorunu

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Ekran kartını daha yeni almama rağmen sisteme taktığımda çaışmadı bende bir bilgisayarcıya götürdüm ekran kartının elektriği aldığını ama kartın çalışmadığını söyledi. Kartı iadeye gönderdim ama iade üretim kaynaklı sorun bulunamadı diyip iadeyi reddediler. Daha yeni reddedildi ne yapmam lazım. Ekran kartını trendyoldan aldım trendyolla mı iletişime geçmeliyim ne yapmalıyım. Sistemde sorun olabilir diye düşündüm ama sistemde bir sorun yok gibi.

30+FPS

80+ Bronze
Paşa paşa alıcaklar o kartı sen bağlantıları düzgün yaptığına emin ol thh ye kadar yolu var

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paşa paşa alıcaklar o kartı sen bağlantıları düzgün yaptığına emin ol thh ye kadar yolu var
Ya ben yanlış takmış olsam bile bilgisayarcıya götürdüm heralde o da yanlış takmamıştı. Sadece benim şu an neler yapmam lazım anlamadım yani daha doğrusu anlamadım değil bilmiyorum.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Yetkili servise tekrar görüntü alınamıyor şeklinde gönderin bence, tekrar hata yok derlerse THH’ye başvuru yaparsınız.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Yetkili servise tekrar görüntü alınamıyor şeklinde gönderin bence, tekrar hata yok derlerse THH’ye başvuru yaparsınız.
Tamam peki yetkili servisle iletişime geçmeli miyim? Yoksa kart bana tekrar geldiğinde sisteme takmayı deneyip eğer çalışmazsa gerimi göndereyim. Yetkili servisle iletişime geçmeli miyim yani kısacası. (Kusura bakmayı çok fazla bilgim olmadığı için ne yapmalıyım bilmiyorum)

whisper snow

80+ Silver
Hocam cayma hakkını kullanın olmadı Şikayetvar yazın bak nasıl alıyorlar

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Bu arada çok özür dilerim eğer bi yanlış anlaşılma varsa düzeltmek isterim ben trendyoldan aldığım mağazaya iade etmeye çalıştım yani yetkili servis dediğim yer mağazanın kendisi bir fark varmı bilemiyorum ama yani sonuçta bana bunu mağaza sattı onların geri alması lazım.

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
Ya şimdi dikkatimi çekti yeni fark ettim gddr6 yazıyor yani çok bir bilgim yok fakat bende b450s2h anakart var rx6600 ekran kartı uyumu mu?

rynsz

80+ Bronze
aynısı anakartta başıma geldi. kartı aldım bios güncel değildi aldıgım yere geri yolladım bios güncelleriz dediler. 2 gün sonra geri yolladılar mesajlarıda ekran kartı slotu zarar görmüş dedi çok komik bir şekilde. asusa yolladım asus kronik bir sorun olmuş dedi aldıgınız yere bu belgelerle raporlarla verin dedi. yolladım kabul etmedi satıcı trendyola söyledim biz yardımcı olamayız dediler şaka gibi ama gerçek thh ye başvurdum oda tahmini 1 - 2 yıl sürüyor sonuçlanması bir bardak su iç hakkını helal etme dostum yapabilceğin tek şey bu haricinde gidip kartı tamir ettirebilirsin

Wotw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yiğit Karakuş
aynısı anakartta başıma geldi. kartı aldım bios güncel değildi aldıgım yere geri yolladım bios güncelleriz dediler. 2 gün sonra geri yolladılar mesajlarıda ekran kartı slotu zarar görmüş dedi çok komik bir şekilde. asusa yolladım asus kronik bir sorun olmuş dedi aldıgınız yere bu belgelerle raporlarla verin dedi. yolladım kabul etmedi satıcı trendyola söyledim biz yardımcı olamayız dediler şaka gibi ama gerçek thh ye başvurdum oda tahmini 1 - 2 yıl sürüyor sonuçlanması bir bardak su iç hakkını helal etme dostum yapabilceğin tek şey bu haricinde gidip kartı tamir ettirebilirsin
Ya açıkcası benimde kartlar konusunda çok bilgim yok fakat iade işlemlerinde sorun olursa garantiyi denemeyi düşünüyorum.

mYukseL

80+
Bende de aynı problem var şuanda 6650xt görüntü vermiyor, fanlar dönüyor muydu sizde?

mYukseL

80+
Hayır dönmüyor. Bilgisayarcıya götürdüm elektriği alıyor fakat çalışmıyor dedi istersen sende güvendiğin bir yere götürüp baktır.
Bende fanlar dönüyor da, yaşadığım ilçe küçük olduğu için götüremiyorum bilgisayarcı yok burada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen yıl 6500xt almıştım onda da aynı sorun vardı anakartta problem var gibi benim

Top Bottom