rx 6700xt asus vardı hocam 5 6 ay uğraştım oyunda çökmeler pc açıyorsun driver silinmiş oyunda atıyor ekran siyah kalıyor vs vshocam ben hayatım boyunca amd kullandım halihazırda 6700xt kullanıyorum. yani bana niye gelmiyor bu hata nasıl alıyorsunuz bunu anlam veremedim. rdr2 4k ultra ayalrar 55 60fps oynuyorum yorulmasına rağmen bir şey gelmiyor ekrana. wattmanın ne olduğunuda biliyorum bana gelmiyor yani.
Wattman olayı farklı hocam Güç kaynağından dolayı çok sorun yaşadım AMD'de değiştirdim Sorunda Yaşamıyorumbir nvidia fan boy olarak 1660 derim ama güç oalrak 6600 neden fanboy oldum dersen wattmandan dolayı bitirdi beni
güç kaynağını mı değiştirdinWattman olayı farklı hocam Güç kaynağından dolayı çok sorun yaşadım AMD'de değiştirdim Sorunda Yaşamıyorum
hocam wattman ekran kartı ile olan bir sorun değil. öbür bileşenlerde etki ediyor. bazen psu dan kaynaklı olabiliyor. detaylı bakarsan çok farklı bir olay ama yani sistemi güzelce kurdun. öbür bileşenler yeni kusursuz. tak kullan arkadaş ne sıkıntısı anlamadımrx 6700xt asus vardı hocam 5 6 ay uğraştım oyunda çökmeler pc açıyorsun driver silinmiş oyunda atıyor ekran siyah kalıyor vs vs
alakası yok 2 sistem değiştirdim ikisinde de yok etti en son şuan kullandığım psu olan fsp hyrdo g pro750 wWattman olayı farklı hocam Güç kaynağından dolayı çok sorun yaşadım AMD'de değiştirdim Sorunda Yaşamıyorum
Evet Dandik güç kaynağından dolayı sorun yaşadımgüç kaynağını mı değiştirdin
Bilemiyorum hocam Everest psu dan geçince sorun çözüldü bende Nvidia kartta kullandım Yeni sürücü sonrası fps sorunu yaşadımalakası yok 2 sistem değiştirdim ikisinde de yok etti en son şuan kullandığım psu olan fsp hyrdo g pro750 w
bir önceki corsair rm650 idi