RX 6600 vs GTX 1080 ti

birisi yıllanmış kart ve 250w guç tuketimi var diğeri yeni bir seri hem nm olarak yeni hem wat performansı daha iyi fsr da var geliştirilirse iyi yerlere gelicetir amd 6600 al geç

Harbiden ya :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx 6600 e fsr eklediğimizde önüne geçemez mi 1080 ti ın

fsr desteği ve güncelliği işin içine katarak düşünün. Ben emin olamadım ama rx 6600 daha baskın kaldı gibi
rx 6600xt alın

İkinci el 3060 fiyatlarını bilmiyorum ama 3060
Çok para

Ben sırf bu yüzden Nvidia aldım
Ben bunun amd ile alakalı olabileceğini düşünmüyorum. Ben de RX 570 kullanıyorum. Sanırım o arkadaş da öyleydi. Ben daha hiç bir sorun yaşamadım. Kaç senelik kart. Maşallah hiçbir sorun yaşatmıyor. Bununla 2k oyun oynuyorum

normalde amd öven biri değilimdir.( elimdeki kart sağolsun soğuttu) amd'yi paran yoksa al derim. 1080ti çok eski kart. elinde patlama riski yüksek. maceraya gerek yok. 6600 alır geçerdim.
Muhtemelen öyle yapacağım ben de.

5k ya 3060 alabilirsin veya 5-5500 aralığında 6700xt
Benim oturduğum şehir de 5k ya 3060 yok :/

birisi yıllanmış kart ve 250w guç tuketimi var diğeri yeni bir seri hem nm olarak yeni hem wat performansı daha iyi fsr da var geliştirilirse iyi yerlere gelicetir amd 6600 al geç
Öyle yapacağım herhalde

Para durumuna göre bakacağım.

Çok para

Ben bunun amd ile alakalı olabileceğini düşünmüyorum. Ben de RX 570 kullanıyorum. Sanırım o arkadaş da öyleydi. Ben daha hiç bir sorun yaşamadım. Kaç senelik kart. Maşallah hiçbir sorun yaşatmıyor. Bununla 2k oyun oynuyorum

Muhtemelen öyle yapacağım ben de.

Benim oturduğum şehir de 5k ya 3060 yok :/

Öyle yapacağım herhalde

Para durumuna göre bakacağım.
Nerde yaşıyosun bulalım hocam

1080ti ne kadar güçlü olsa da bi o kadar da eski bunu düşününce rx6600 daha mantıklı duruyor

rx 6600 den daha güçlü ama aynı zamanda daha çok güç harcıyor. Önerilen 750w, benimki 600w. Bir sorun olur mu bilmiyorum :/

rx 6600 den daha güçlü ama aynı zamanda daha çok güç harcıyor. Önerilen 750w, benimki 600w. Bir sorun olur mu bilmiyorum :/
550W PSU bile yetiyor, içini rahat tut.

Bütçe ne kadar? 5K civarı verebiliyorsanız ikinci el RTX 3060Ti almanızı öneririm. Yine o fiyatlara RTX 2080 Süper falan da var.

2K için RX 6600 falan zayıf kalacaktır.

Bütçe ne kadar? 5K civarı verebiliyorsanız ikinci el RTX 3060Ti almanızı öneririm. Yine o fiyatlara RTX 2080 Süper falan da var.

2K için RX 6600 falan zayıf kalacaktır.
orası öyle de izmir de 3060 ti lar çok para

Sitesine baktım, 235w falan yazıyor. 750w önerlien yazmışlar. Bende 600w var. Yeter diyorsanız almayı düşüneceğim. ve muhtemelen alırım.

Geri