Hocam sizde var diye soruyorum, asus dual rx 6700 xt nin soğutması nasıl güzel mi?rx6600 1080p oyunculuk için fakat 6700xt 2k oyunculuğa hitap ediyor. Ben tüm oyunlarımı 2kda oynuyorum. Min 80 fps veriyor 2K da. İ5 12400f ile.
Gel onu bana Sor. Değer sonuna kadar değer. 12 GB vram var. 3 fanli modele geç keyfine bakİmzamdaki sisteme sahibim. RX 6600'ümü 2.el den satıp 2000-2500 TL üstüne koyup rx 6700 xt'ye geçmeye değer mi sizce?
BeslerElimdeki işlemciyi ryzen 5 5600x gibi çalıştırıyorum. Ufak bi oc yaptım. Rx 6700 xt yi 1080p de rahat besler mi?
İyi üzmezHocam sizde var diye soruyorum, asus dual rx 6700 xt nin soğutması nasıl güzel mi?
Hocam sizde var diye soruyorum, asus dual rx 6700 xt nin soğutması nasıl güzel mi?
soğutması baya iyi. Yük altında 60-64 oyunlarda ise 55-57i geçmiyor. Fakat ASUS modellerinde kronik CW var. Rahatsız etmiyor beni.Hocam sizde var diye soruyorum, asus dual rx 6700 xt nin soğutması nasıl güzel mi?
aynen aynısı bendede var büyük bir kart fakat soğutması müthiş. CW var sadecemodel ekran kartım var 60 üzeine çıktığını görmedim oyunlardaASUS Dual Radeon RX 6700 XT OC Edition 12GB GDDR6 | Graphics Card | ASUS Global
Amiral gemisi ekran kartlarından türetilen gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanan ASUS Dual serisi, en saf haliyle en yeni oyun deneyimini sunar. Dengeli bir sistem için mükemmel seçim.www.asus.com
Aynen bendede vardı garantiye gönderdim sıfır kart gönderdiler gene aynısı ama o kadar önemli olmadı benim içinsoğutması baya iyi. Yük altında 60-64 oyunlarda ise 55-57i geçmiyor. Fakat ASUS modellerinde kronik CW var. Rahatsız etmiyor beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen aynısı bendede var büyük bir kart fakat soğutması müthiş. CW var sadece
asusun kendi servisine mi gönderdiniz yoksa kasayı aldığınız firmaya mı?Aynen bendede vardı garantiye gönderdim sıfır kart gönderdiler gene aynısı ama o kadar önemli olmadı benim için