- Konu Sahibi Konu Sahibi
memnun musun cs ve valo tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve genelde uzun süre oyun oynayan biriyim ısınma vs nasılAlpha 15
memnun musun cs ve valo tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve genelde uzun süre oyun oynayan biriyim ısınma vs nasılAlpha 15
Cs de fan çalışmadığı halde az ısınıyor. Fanı son ayar açarsan çok ses yapar ama hiç ısınmaz. Fps gayet iyi. Valo denemedimmemnun musun cs ve valo tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve genelde uzun süre oyun oynayan biriyim ısınma vs nasıl
Bu driver vs kendin mi yükledin AMD de hangi driverler yükleniyor pek bilmiyorum fan ayarları felanCs de fan çalışmadığı halde az ısınıyor. Fanı son ayar açarsan çok ses yapar ama hiç ısınmaz. Fps gayet iyi. Valo denemedim
ben de tam bilmiyorum ama hemen hemen 3060 ile aynı fpsleri veriyor 5 10 FPS var arada bence cokta gözetilmez gibi100w alpha 15 hocam yanlış mı biliyorum? Bende öğrenmeye çalışıyorum watt değerini? 80w kilitli derken? @laptopbuken
Bu driver vs kendin mi yükledin AMD de hangi driverler yükleniyor pek bilmiyorum fan ayarları felan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben de tam bilmiyorum ama hemen hemen 3060 ile aynı fpsleri veriyor 5 10 FPS var arada bence cokta gözetilmez gibi
Aynen 3060 la arasında nerdeyse fark yok.Bu driver vs kendin mi yükledin AMD de hangi driverler yükleniyor pek bilmiyorum fan ayarları felan
ben de tam bilmiyorum ama hemen hemen 3060 ile aynı fpsleri veriyor 5 10 FPS var arada bence cokta gözetilmez gibi
Benim ki de zor olacak gibi ahhahshahsAynen 3060 la arasında nerdeyse fark yok.
Önce windoss update ile kurdum sonra tek tek elle kurdum msi ın sitesinde var. Aslında 20dk lık iş ben bilmediğimden zor yaptım.
Reis baktım şimdi sanırım 80Valla watt değerini öğrenirseniz banada lazım. 45 diyen var 80 diyen var 100 diyen var 70 diyen var kararsız kaldım.
Yardımcı oluruz hocamBenim ki de zor olacak gibi ahhahshahs
Evet buraya kesinlikle yazacağım zaten evde o heyecanla çıldırmak istememYardımcı oluruz hocam
Nereden baktınız hocamBenim ki de zor olacak gibi ahhahshahs
Reis baktım şimdi sanırım 80
googleye yazdım orada kullanıcı yorumlarından okudum resmi bir bilgi değill tabiNereden baktınız hocam
Resmi bilgiye ulaşmak çok zor.googleye yazdım orada kullanıcı yorumlarından okudum resmi bir bilgi değill tabi
evet keşke açıklasalar düzgünceResmi bilgiye ulaşmak çok zor.