RX 6600XT ALMAYIN !!!

Bende almıştım bazen pc açılırken siyah ekranda kalıyordu.Oyunlarda nadiren drop yiyordum ama siyah ekranda kalma problemi hep yaşıyordum sonra satıp 3060ti aldım kafam rahat.Amd kartlarında hepsinde sorun olmasa bile bence Amd ekran kartı ve driver konusunda baya pasif bir firma.Bana değil Google'a yazarsanız 6600xt'nin ne kadar sorunlu olduğunu anlarsınız.

Göndermeme sebebimi bir mesajımda daha net açıkladım. Okumadan yazmışsın sanırım.
Post automatically merged:

Çok haklısın. Aldığıma bin pişmanım
Ayrıca almadan önce bilmeniz gerekirdi ki nvidia oyun firmalarıyla çok daha yakın temasta ve oyunlar nvidia ekran kartları ve yazılımlarıyla çok daha stabil çalışıyor. İşlemci de nasıl amd tercih ediyorsak, ekran kartında da ilk tercihimiz nvidia olmalı bana göre.

Öncelikle Rick adamdır . Ve evet garanti hiç ilgilenmiyor kendimden biliyorum (pc için konuşuyorum ) ve nvidia fanboyu değilim ama yazılımı ve ekstra özellikleriyle Nvidia kartları daha iyi (kendimde RX560 var)
Nvidia daha iyidir, daha kötüdür ona bir şey demiyorum. Ben de AMD kullanıyorum, ben de garantiye gönderdim. Hiçbir zaman da ne garantide ne de başka bir şeyde sorun yaşamadım. Demek ki sorun direkt firmada değil, herkeste ayrı sorunlar var. Demek istediğim o.

Nvidia daha iyidir, daha kötüdür ona bir şey demiyorum. Ben de AMD kullanıyorum, ben de garantiye gönderdim. Hiçbir zaman da ne garantide ne de başka bir şeyde sorun yaşamadım. Demek ki sorun direkt firmada değil, herkeste ayrı sorunlar var. Demek istediğim o.
Haklısınız .

voltajı arttır yada azalt. ikisini de dene.

Tüm yorumları tek tek okudum. Mantılı bir sebep yazdığınızı görmedim.
Tamam dostum. Konudan çıkabilirsin iyi akşamlar.

Driver olarak whql sürümünü mü kullanıyorsun opsiyonel olanı mı
2'sinide denedim

voltajı arttır yada azalt. ikisini de dene.
Deniyorum hemen ne kadara çekeyim ?

Evet.

Watmman nedir ?
Xfx 5700xt almıştım bendede aynı sorun vardı LoL 90 FPS GTA 5 30 FPS oynuyordum sattım miningciye xfx alcaksan rx 6700xt black alacaksın 6600xt perde deemekki o seri sorunlu incehesaptan kuzenim aldı satmak için oda iade etti aklında bulunsun

1638816779166.png
1638816780654.png
1638816781510.png

Beyler konuya geniş açıdan bakalım adam tonlarca para vermiş bu kıt kanaat dönemde hali ile sorunsuz bir ekosistem istiyor ve bu onun en doğal hakkı. Amd ekran kartı konusundan Driver özürlüsü bir firma olduğunu hepimiz biliyoruz. Bakın bu konuya 5000serisi kartlarda driver ile çözemediler adam para vermiş sorunu çözemedi demiyim çözmedi daha firma. Hali ile adamın zoruna gitmesi çok normal ben 9k aldığım rtx 3070ti kartın sorunu olmasını bende istemem o yüzden olayı şahsileştirmeyin aldığın model sorun var yerine evet amd sorunlu bir firma tüm modelleri olmasan böle bir sorun her Zaman var tarzında bir yaklaşımda bulunun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,334
Üyeler
190,895
Son üye
Yagmurguvnr
Geri