silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,968
RX 6600XT de nasıl güç limitini değiştirebilirim? Kart 135W limitle geliyor ben 35W yapmak istiyorum.
35W?RX 6600XT de nasıl güç limitini değiştirebilirim? Kart 135W limitle geliyor ben 35W yapmak istiyorum.
Evet bana yeter sanırım ama Afterburner en fazla 100W a düşürüyor.
Google mı oynıcan kanka 35W nası yetiyo? Bide zaten FPS limitlesen aynı işlev kart her oyunda 135W çekmiyor sonucta, o FPS için gereken W' ı çekiyorEvet bana yeter sanırım ama Afterburner en fazla 100W a düşürüyor.
Google mı oynıcan kanka 35W nası yetiyo? Bide zaten FPS limitlesen aynı işlev kart her oyunda 135W çekmiyor sonucta, o FPS için gereken W' ı çekiyor
Her oyunda 100W üstü çekiyor kart. O kadar ağır oyunlar oynamıyorum o yüzden bu kadar yüksek W a gerek yok.35 watta stabil çalışacağını sanmıyorum. Hayır onu geçtim neden 35W, oyun oynamayacağım diyorsan zaten masaüstünde 10-20 watt anca çekiyor gerek yok.
E VSYNC aç işteHer oyunda 100W üstü çekiyor kart. O kadar ağır oyunlar oynamıyorum o yüzden bu kadar yüksek W a gerek yok.
35W yetmezse değerleri deneyerek 45W falan da yaparım o sorun değil nasıl yapacağımı gösterin yeter.
Bunun yerine OYUN kısmından Radeon Chill' i aç istediğin FPS aralığına getir o oyunda o FPS' i geçmeyeceği için sadece O fps için gerektiği kadar W çeksin. RDR2 gircekken 1 fps alma mesela. AMD' nin özelliklerini kullanın birazOlayı dolaylı yoldan çözdüm. AMD yazılımımdan kartın frekansını en dibe çektim. Kart furmark testinde 42W oyunlarda 34W çekiyor. Sanırım işimi görür.
Elektrik fiyatları zamlanınca benOlayı dolaylı yoldan çözdüm. AMD yazılımımdan kartın frekansını en dibe çektim. Kart furmark testinde 42W oyunlarda 34W çekiyor. Sanırım işimi görür.