RX 6600XT güç limiti?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
RX 6600XT de nasıl güç limitini değiştirebilirim? Kart 135W limitle geliyor ben 35W yapmak istiyorum.

Ben en fazla %5 veya %8 altına düşürebiliyorum.

35 watta stabil çalışacağını sanmıyorum. Hayır onu geçtim neden 35W, oyun oynamayacağım diyorsan zaten masaüstünde 10-20 watt anca çekiyor gerek yok.

Google mı oynıcan kanka 35W nası yetiyo? Bide zaten FPS limitlesen aynı işlev kart her oyunda 135W çekmiyor sonucta, o FPS için gereken W' ı çekiyor
35 watta stabil çalışacağını sanmıyorum. Hayır onu geçtim neden 35W, oyun oynamayacağım diyorsan zaten masaüstünde 10-20 watt anca çekiyor gerek yok.
Her oyunda 100W üstü çekiyor kart. O kadar ağır oyunlar oynamıyorum o yüzden bu kadar yüksek W a gerek yok.

35W yetmezse değerleri deneyerek 45W falan da yaparım o sorun değil nasıl yapacağımı gösterin yeter.

Her oyunda 100W üstü çekiyor kart. O kadar ağır oyunlar oynamıyorum o yüzden bu kadar yüksek W a gerek yok.

35W yetmezse değerleri deneyerek 45W falan da yaparım o sorun değil nasıl yapacağımı gösterin yeter.
E VSYNC aç işte :D

Olayı dolaylı yoldan çözdüm. AMD yazılımımdan kartın frekansını en dibe çektim. Kart furmark testinde 42W oyunlarda 34W çekiyor. Sanırım işimi görür.

Olayı dolaylı yoldan çözdüm. AMD yazılımımdan kartın frekansını en dibe çektim. Kart furmark testinde 42W oyunlarda 34W çekiyor. Sanırım işimi görür.
Bunun yerine OYUN kısmından Radeon Chill' i aç istediğin FPS aralığına getir o oyunda o FPS' i geçmeyeceği için sadece O fps için gerektiği kadar W çeksin. RDR2 gircekken 1 fps alma mesela. AMD' nin özelliklerini kullanın biraz

Elektrik fiyatları zamlanınca ben 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri