Caspian Sea
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Hangi ayarlarda alıyorsun. Ekran kartı uyuyor çünküR5 5600X ile RX 6600XT ekran kartımla yüksek ayarlarda en fazla 100 FPS alıyorum nedeni ne olabilir?
Bu aralar herkesin lolde sorunlar yaşaması normal değil aga bence riot bi el atsın oyuna artıkR5 5600X ile RX 6600XT ekran kartımla yüksek ayarlarda en fazla 100 FPS alıyorum nedeni ne olabilir?
Ayrıca harbiden ekran kartı uykuya dalmışR5 5600X ile RX 6600XT ekran kartımla yüksek ayarlarda en fazla 100 FPS alıyorum nedeni ne olabilir?
Cpu da uyuyorR5 5600X ile RX 6600XT ekran kartımla yüksek ayarlarda en fazla 100 FPS alıyorum nedeni ne olabilir?
bu kullanma yüzdeleri ne la pc seni kullanıyo asılR5 5600X ile RX 6600XT ekran kartımla yüksek ayarlarda en fazla 100 FPS alıyorum nedeni ne olabilir?
en yüksek ayarlardaHangi ayarlarda alıyorsun. Ekran kartı uyuyor çünkü![]()
neden böyle ?bu kullanma yüzdeleri ne la pc seni kullanıyo asıl
Ekran kartın çok güçlü o yüzden LOL'de uyuyor. Performans ayarların felan en yüksekteyse ve akıcı oynuyorsan kurcalamaya gerek yoken yüksek ayarlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden böyle ?
bir sıkıntı mı var
ekran kartım nasıl uyuyor yabi yardım ne yapmam lazım
aynisini yaşıyorum nasil yaptın lütfen anlat çıldırmak üzereyimSürücüden hallettim şimdi 450 500 fps arası veriyor