Sonra yapacaz.vram de yapacak mıyız peki sonra
Sıcaklık ne kadar arttısonuç bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
msı afterburner derece 50 51 gözküyordu 2000rpm fan
Gecikme önleme açık Radeon ayardan bozar mı overlock ayarınıSonra yapacaz.
Sıcaklık ne kadar arttı
51 53 derece arası gidip geliyorGecikme önleme açık Radeon ayardan bozar mı overlock ayarını
Offf ryzen 5 3600Gecikme önleme açık Radeon ayardan bozar mı overlock ayarını
51 53 derece arası gidip geliyor
Ona da oc yapmanız yok mu?Offf ryzen 5 3600
Sogutucu stok mu yoksa sıvı soğutma falan mı?Silikonu kötü maks 4350mhz oluyor
240m sıvı soputma var ama işlemci silikonu kötü gold olsa 4.5 falan zorlarım herhaldeSogutucu stok mu yoksa sıvı soğutma falan mı?
Min frekansı arttır. 100 MHz arttır. Sonra sıkıntı çıkmazsa maks frekans ile aynı değere çek.@RevDeisDou
240m sıvı soputma var ama işlemci silikonu kötü gold olsa 4.5 falan zorlarım herhalde
18073 skor aldı çok bir şey değişmedi şimdi maks frekansa alıyorum min frekansıMin frekansı arttır. 100 MHz arttır. Sonra sıkıntı çıkmazsa maks frekans ile aynı değere çek.
Downclock' u azaltmak için bu18073 skor aldı çok bir şey değişmedi şimdi maks frekansa alıyorum min frekansı
@RevDeisDou
Şimdi maks frekansı 50 50 arttıra arttıra test yap puan artmadığı zaman güç kısmını aç en sağa çek. Çökerse ise çöktüğü yeri söyle.18073 skor aldı çok bir şey değişmedi şimdi maks frekansa alıyorum min frekansı
@RevDeisDou
fark ettim en son yaptığımda 2830 mhz geziyorduDownclock' u azaltmak için bu
Şimdi maks frekansı 50 50 arttıra arttıra test yap puan artmadığı zaman güç kısmını aç en sağa çek. Çökerse ise çöktüğü yeri söyle.
hızlı bır baslangıc yapıyorumfark ettim en son yaptığımda 2830 mhz geziyordu
çöktü :d @RevDeisDou sınırra geldik herhalde en son 2800min maks 2900 idifark ettim en son yaptığımda 2830 mhz geziyordu
hızlı bır baslangıc yapıyorum
(min-maks)2900-2900 yap güç ayarlama full olsunfark ettim en son yaptığımda 2830 mhz geziyordu
hızlı bır baslangıc yapıyorumAlıntıyı görüntüle
çöktü :d @RevDeisDou sınırra geldik herhalde en son 2800min maks 2900 idi