RX 6600XT vs 1660Ti ? (6600xt aldım)

Bilgisayarcıdan aldım sistemi toplu. İstesem değiştirir sorun olmaz da forumda sadece bugün 3 tane wattman sorunu gördüm o yüzden hala sıcak bakmıyorum o karta.
Yani biraz ilgilenirseniz Wattman hatası almayı onleyebilirsiniz. @cfranko 6900XT kullanıcısı olarak, bu hataları minimuma indirecek ayarları yapabilir diye düşünüyorum senin icin. Elinizde 6600XT alma şansınız varken 1660ti almanın hiçbir mantığı yok.

YouTube de video izlerken takılma ve anlık siyah ekran falan olduğunu gördüm biraz şüphelendim yazılım sorununa boğar mı diye valla 😅

Hiç AMD kullanmadım şuana kadar onun da korkusu var biraz.
abi AMD kec farkı anlarsın * şimididen hayirli olsun (y)

Bir sistem topladım şuan sadece ekran kartı eksik ve iki seçeceğim var:

Gigabyte 1660Ti çift fanlı.
Sapphire Pulse 6600XT.

6600XT oyunda daha güçlü deniyor ama ben bilgisayarı render için de kullanıyorum ve sürücü sorunu çok oluyor herhalde o yüzden hangisi mantıklı sizce?

İşlemcim İ5 10400F.
Rx6600xt alın kesinlikle

Bilgisayarcıdan aldım sistemi toplu. İstesem değiştirir sorun olmaz da forumda sadece bugün 3 tane wattman sorunu gördüm o yüzden hala sıcak bakmıyorum o karta.
Wattman elektrik kesilince bile çıkan bir hata çünkü sistem aniden kapanmış oluyor. Ekran kartı ne olur ne olmaz diye ayarlarını sıfırlıyor çünkü sorunun kendisinden mi kaynaklandığını yoksa başka bir şey yüzüden mi kaynaklandığını bilmiyor. Baya saçma iş yapmışsın

Nasıl kazık yediğini anlaman için oyun performansını bırakıyorum, aldığın kart listeye bile giremiyor artık kazığın boyutunu hesap et.

60000xtt.png

Konulara detaylı baksaydın windows kaynaklı olduğunu da görürdün.

Geri