RX 6600XT vs Rtx 3060

AMD saf güç kartı ve kumardır, benim dilim yandığı için artık AMD almam. AMD daha yüksek FPS verecek ancak diğer bütün teknolojileri ile Nvidia daha stabil.

6600xt

3060 tabikide

Paran varsa 3060 yoksa 6600 aradaki 10 fps' kolay kolay fark edemessin ama hatalarla uraşmak can sıkabilir.

3060 daha geleceğe yönelik olur çoğu oyun nvdia tarafında daha stabil destek veriyor ve tabi ki amd nin saçma yazılımsal hatalarıda oluyor dlls ileride çok daha gelişir daha faydalı olur 3 5 fps güçlü diye 6600xt almanı tavsiye etmem

Stabil bir ekran kartının olmasını istiyorsan 3060,AMD ekran kartları şans işi başına hiç bir şeyde gelmiyebilir başın dertten çıkmıyadabilir.Türkiyede ucuzluğundan dolayı AMD tercih ediliyor.Steamde en fazla kullanılan ekran kartlarının ilk 15de 14ü nvdia 1 tanesi amd her şeyi açıklıyor zaten bu tablo.Bütcen varsa 3060 yoksa RX6600xt

paran çoksa amd hatası istemessen rtx 3060
ama benim tercihim 6600xt

Stabil bir ekran kartının olmasını istiyorsan 3060,AMD ekran kartları şans işi başına hiç bir şeyde gelmiyebilir başın dertten çıkmıyadabilir.Türkiyede ucuzluğundan dolayı AMD tercih ediliyor.Steamde en fazla kullanılan ekran kartlarının ilk 15de 14ü nvdia 1 tanesi amd her şeyi açıklıyor zaten bu tablo.Bütcen varsa 3060 yoksa RX6600xt
Hazır sistem olarak alıcam ama 3060’lı sistem modartın alacaktım hava akışı kötü ondan sebep kasayı değiştirince de full cam olan kasa var onda da hava akışı yok yine odam çok büyük değil ısınır sistem bayağı haqqus hb3 almaya karar verdim onda da 6600xt var ve kasası mesh galiba amd yönünde ilerleyeceğim
Post automatically merged:

paran çoksa amd hatası istemessen rtx 3060
ama benim tercihim 6600xt
Max 16 k bütçem var 6600xt daha iyi evet oyun için ama hatalar can sıkabiliyor çoğu arkadasimda amd var bir sıkıntı yaşamadılar gelirse bir benim başıma gelir canım sıkılsın istemiyorum araştırma içindeyim o yüzden

Hazır sistem olarak alıcam ama 3060’lı sistem modartın alacaktım hava akışı kötü ondan sebep kasayı değiştirince de full cam olan kasa var onda da hava akışı yok yine odam çok büyük değil ısınır sistem bayağı haqqus hb3 almaya karar verdim onda da 6600xt var ve kasası mesh galiba amd yönünde ilerleyeceğim
Post automatically merged:

Max 16 k bütçem var 6600xt daha iyi evet oyun için ama hatalar can sıkabiliyor çoğu arkadasimda amd var bir sıkıntı yaşamadılar gelirse bir benim başıma gelir canım sıkılsın istemiyorum araştırma içindeyim o yüzden
hocam 16k bütçede alınmaz bence rx 6600xt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,264
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri