o kadar para veriyoruz işimizi şansa bırakmamak lazım6600xt.
amdnin tüm kartlarında sıkıntı yok amd şans işi.
8GB yeterli. Güç olarak daha üstün AMD gelecekte de daha fazla FPS alacakGeleceğe dönükte olmasını istiyorum ama gelecek için vram sıkıntı cikarir mi
6600xt tabii kiArkadaşlar iyi geceler acaba hangisi geleceğe dönük olur 6600 mü yoksa 3060’mı karar veremedim bir türlü genellikle oyun oynayacağım işlemci R5 5600 hangisini önerirsiniz
Hazır sistem olarak alıcam ama 3060’lı sistem modartın alacaktım hava akışı kötü ondan sebep kasayı değiştirince de full cam olan kasa var onda da hava akışı yok yine odam çok büyük değil ısınır sistem bayağı haqqus hb3 almaya karar verdim onda da 6600xt var ve kasası mesh galiba amd yönünde ilerleyeceğimStabil bir ekran kartının olmasını istiyorsan 3060,AMD ekran kartları şans işi başına hiç bir şeyde gelmiyebilir başın dertten çıkmıyadabilir.Türkiyede ucuzluğundan dolayı AMD tercih ediliyor.Steamde en fazla kullanılan ekran kartlarının ilk 15de 14ü nvdia 1 tanesi amd her şeyi açıklıyor zaten bu tablo.Bütcen varsa 3060 yoksa RX6600xt
Max 16 k bütçem var 6600xt daha iyi evet oyun için ama hatalar can sıkabiliyor çoğu arkadasimda amd var bir sıkıntı yaşamadılar gelirse bir benim başıma gelir canım sıkılsın istemiyorum araştırma içindeyim o yüzdenparan çoksa amd hatası istemessen rtx 3060
ama benim tercihim 6600xt
hocam 16k bütçede alınmaz bence rx 6600xtHazır sistem olarak alıcam ama 3060’lı sistem modartın alacaktım hava akışı kötü ondan sebep kasayı değiştirince de full cam olan kasa var onda da hava akışı yok yine odam çok büyük değil ısınır sistem bayağı haqqus hb3 almaya karar verdim onda da 6600xt var ve kasası mesh galiba amd yönünde ilerleyeceğim
Post automatically merged:
Max 16 k bütçem var 6600xt daha iyi evet oyun için ama hatalar can sıkabiliyor çoğu arkadasimda amd var bir sıkıntı yaşamadılar gelirse bir benim başıma gelir canım sıkılsın istemiyorum araştırma içindeyim o yüzden
Hazır sistemden belki yakalayabilirim de işte kafamda bir ton soru işaretleri Asus dual 6600xt içinhocam 16k bütçede alınmaz bence rx 6600xt