Neler Yeni

Çözüldü✓ RX 6650 XT veya RX 6700 XT (2.el)

Hangisini tercihi ederdiniz?

• Oy kullanan toplam üye
    32

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Şahsen fanboy değilim ama hiç bir sürücüde şu zamana kadar bir sorun yaşamadım sadece eski süsürmlerin birinde amd software sürekli kapanıp açılıyordu ve windowsun bir güncellemesi sebebiyle performans ayarları sürekli sıfırlanıyordu fakat minimal install veya driver only kullanınca tüm sorunlar bir anda şak yok oluyor ben driver only kullanıyorum geri kalan işlemleri MSI Afterbuner üzerinden yapıyorum.
Yani amd software kullanmoyorsunuz hocam degilmi

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Akif Günal
2 tane amd ekran kartım var şuan evde 2 side sıkıntılı lolde alt tab atınca ekran kartı hata verip kapatıyor. valheim hiç girmiyor.Sanki her oyunda kasıyormuş hissi fsr desen çöp hiç bi işe yaradığı yok bende daha kötü yapıyor.Genellikle değil herzaman kapalı.Sadece lolde değil herzaman saçmasapan driver hatası verip oyunları kapatıyor.Bazen bilgisayarı açıyom sürücüyü hiç görmüyor.Tekrar kapatıp açıyorum düzeliyor her gün yapıyor bunu daha sayayımmı?
Rx 580 kullanan kuzenimde de var bahsettiğiniz alt tab kapanma olayı. Fakat diger sıkıntılarınızı hiç görmedim internette. Bütçem ile ne yazikki en fazla 7700e rtx 3070 alabiliyorum ama o da 8gb vram.

Armi3067

80+ Bronze
Yani amd software kullanmoyorsunuz hocam degilmi
Siteden sürücüyü indiriyorum ve minimal install veya Driver only kuruyorum minimalde kendi uygulaması kırpılmış olarak iniyor driver only de uygulaması yok hiç direk aygıt yöneticisinden güncellemiş gibi kuruyor, yani dediğiniz gibi amd radeon software yok şuan pc de arada yeni sürüm gelince gidip bakıyorum aygıt yöneticisine ne kadar geride kalmışım diye çok geri değilse güncellemiyorum üşeniyorum RX 570 bezdirmişti ama bu karttan çok memnunum aldığımdan beri 0 hata.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Rx 580 kullanan kuzenimde de var bahsettiğiniz alt tab kapanma olayı. Fakat diger sıkıntılarınızı hiç görmedim internette. Bütçem ile ne yazikki en fazla 7700e rtx 3070 alabiliyorum ama o da 8gb vram.
Zaten her kartta olmuyor ama ben işimi riske atarım diyorsan al amd

Armi3067

80+ Bronze
Abdullahta video yapmıştı bunun hakkına daha narin ve akıllıca kullanmak lazım yoksa hata veriyor diye haklıydı ama artık mimari olsun yeni software olsun hiç sıkıntı yok sorun o software uygulaması zaten direk olarak kendisi :D bende driver only kurup o.c. video çekme vs. tüm işleri msi afterburnerdan yapıyorum hem driver only daha kararlı ve yüksek performanslı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne hikmetse RX570'i saymazsak RX6600 alalı tam 1 yıl oldu sürücü dışında hiç bir problemim olmadı son 2 aydırda driver only kullanıyorum ve hiç ama hiç sorun yaşamadım dediğim gibi nvidia gibi tak çalıştır değil bu m* kartları yapacak bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürücü dediğimde kendi uygulamasında sorunlar yaşadım, oyun, uygulama vb. hiç problem yaşamadım ama kişiden kişiye değişir tabi. Yakında nvidia alasım var oda RTX için artık ihtiyaç duyuyorum özellikle cp77 için alıcam gibi sırf.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,265
İsim
Sinan Aba
İkinci elden ekran kartı alip RTX 2060 kartımı değiştireceğim, güç kaynağım cv550, işlemcim Ryzen 5 3600. Aklımda 6650 xt ve 6700 xt var. Garantileri olmadığı için ve inanılmaz bir yükseltme olmayacağını düşündüğüm için 6600 almak istemiyorum pek ama yorumlarınıza göre fikrim değişebilir. Bu akşam yazıp test isteyeceğim ve ona göre sipariş edeceğim.Rx 6650 xt, Rx 6700 xt.
Bulabilirsen red devil 6700xt al. En sorunsuz, serin çalışan ve en güçlü model. Ama 1080p de 3600 ile darboğaz yersin.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,265
İsim
Sinan Aba

bydrzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ozan Baydar
6700 xt vurur geçer.. ama temizini bulmak mesele olan..

Mei Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Akif Günal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,400