Neler Yeni

RX 6650 XT WATTMAN hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
yunus
Merhaba elimde 1600 AF ve RX 6650 XT'li bir sistem var ve günde bir sürekli olarak oyun içi WATTMAN hatası alırdım Windows değiştirdim birden fazla driver denedim en sonunda yeni gelen driver bir nebze olsun dindirdi şimdi ise sistemi bir süre kapalı bekletip açtığım zaman bildirim olarak wattman hatası geliyor lakin oyunlarda 1 gündür tık yok bu hatadan nasıl kurtulabilirim?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
uyku modunu hiçbir zaman yap

Ekler

• Ekran Görüntüsü (30).png
    Ekran Görüntüsü (30).png
    281.2 KB · Hit: 149

MYSTIC

80+ Silver
Merhaba elimde 1600 AF ve RX 6650 XT'li bir sistem var ve günde bir sürekli olarak oyun içi WATTMAN hatası alırdım Windows değiştirdim birden fazla driver denedim en sonunda yeni gelen driver bir nebze olsun dindirdi şimdi ise sistemi bir süre kapalı bekletip açtığım zaman bildirim olarak wattman hatası geliyor lakin oyunlarda 1 gündür tık yok bu hatadan nasıl kurtulabilirim?
@Osmanhoca

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
1 Haftadır RX6700 Kullanıyorum Genshin İmpact Valorant Craftrise The Shafow of The Tomb Raider Oynadım 0 Sorun Ne Wattman Oldu ne Drop Nede Başka Problem Bütün Oynadığım Oyunları Yüksek Grafiklerde Oynadım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hocam Nvidia kartlara geçmek gibi bir niyetim yok, evet sorunsuzlar fakat bütçemde istediğim performansı alamıyorum.
ayrıca çözümü mutlaka olmalı sorunum
Brom Format at 0 Temiz Kurulum Yap ve stabil driver kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,819
Üyeler
164,916
Son üye
[XRipper]
Top Bottom