yitu
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 7000
Merhaba 7500 tl ye rx 6700 buldum kutu mevcut garanti ve fatura yok bu fiyata riske girmeye değermi?
7k ya alırsan çok iyi olurMerhaba 7500 tl ye rx 6700 buldum kutu mevcut garanti ve fatura yok bu fiyata riske girmeye değermi?
degmez kartı hem acmıslar termal macun yenılemısler pump out yapmıs odaMerhaba 7500 tl ye rx 6700 buldum kutu mevcut garanti ve fatura yok bu fiyata riske girmeye değermi?
E yenilesin ne var sanki.degmez kartı hem acmıslar termal macun yenılemısler pump out yapmıs oda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fiyat düşürmeye calıs
Ben xfx 3 fan 10 ay garantili kartı 7500 e sattım rx 6700 alınmaz yaniiMerhaba 7500 tl ye rx 6700 buldum kutu mevcut garanti ve fatura yok bu fiyata riske girmeye değermi?
7.000₺'ye pazarlık edip alabilirsin, bakımını kendin hâlledebilirsin. Alınır. Bende de RX 6800 mevcut.Merhaba 7500 tl ye rx 6700 buldum kutu mevcut garanti ve fatura yok bu fiyata riske girmeye değermi?
Referansı varsa teklif edinBence o kadar iyi değil kgf li ürün almaya çalışacağım elimde patlamdını istemiyorum
Profil kısmında kargolu satış adeti yazar. Değerlendirme de gerek tabiiVarmı bilmiyorum sahibinden bakıyorum