Neler Yeni

RX 6700 PULSE 6750 TL hepsiburada

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet
Baştan söyleyim evet sinerjide 6800'e satıldığını biliyorum ama sinerji kutusu açılmayan ürüne bile 14 günlük cayma hakkını kullandırtmayan bir firma.

Hem daha ucuz hem satıcı hepsiburada;

Ayrıca bilginiz olsun PULSE, RADEON, FIGHTER modellerinin GPU PPT limiti 158w'dır, 138w olan xfx modeline(RX-67XLKWFD) göre %3-4 daha performanslıdır.

Genel olarakta 3060 12gb'den %20, 6650 XT'den %5 daha performanslıdır, şu an Türkiyede SIFIR olarak alabilceğiniz fiyatına göre en yüksek performansı veren ekran kartıdır.

250 TL daha çıkmaz diyenler için, %5 daha düşük performansı var;

https://www.hepsiburada.com/sapphir...8-bit-gddr6-8-gb-ekran-karti-pm-HBC00003BXL15

Son düzenleme:

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Cem
Baştan söyleyim evet sinerjide 6800'e satıldığını biliyorum ama sinerji 14 günlük cayma hakkını kullandırmayan sıkıntılı bir firma. Hem daha ucuz hem satıcı düzgün;

Ayrıca bilginiz olsun bu modelin GPU PPT limiti 158w'dır, 138w olan xfx 6700 modeline göre %3-4 daha performanslıdır.

Genel olarakta 3060 12gb'den %20, 6650 XT'den %5 daha performanslıdır, şu an Türkiyede SIFIR olarak satılan fiyatına göre en yüksek performansı veren ekran kartıdır.

bu kartla karsılastırır mısınız hocam fark ne kadar ortalama performansta acaba

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bu kartla karsılastırır mısınız hocam fark ne kadar ortalama performansta acaba
RTX 3060 Ti %8, 6700 XT %10 daha güçlü.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Aynen sonra kart elde kalınca ve satıcıya bir daha asla ulaşamayınca gelen pişmanlık hissi...
Bir dünya para verip sıfır aldığım kartta siyah ekran yiyince gelen pişmanlık hissinden daha az olan his ;)

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir dünya para verip sıfır aldığım kartta siyah ekran yiyince gelen pişmanlık hissinden daha az olan his :D
Donanımdan anlamazsan windows kullanmayı bilmezsen siyah ekranı nvidia ilede alırsın, bizde var ve siyah ekransız sorunsuz kullanıyoruz.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Baştan söyleyim evet sinerjide 6800'e satıldığını biliyorum ama sinerji kutusu açılmayan ürüne bile 14 günlük cayma hakkını kullandırtmayan bir firma.

Hem daha ucuz hem satıcı hepsiburada;

Ayrıca bilginiz olsun PULSE, RADEON, FIGHTER modellerinin GPU PPT limiti 158w'dır, 138w olan xfx modeline(RX-67XLKWFD) göre %3-4 daha performanslıdır.

Genel olarakta 3060 12gb'den %20, 6650 XT'den %5 daha performanslıdır, şu an Türkiyede SIFIR olarak alabilceğiniz fiyatına göre en yüksek performansı veren ekran kartıdır.
İlk sistemimde 3060 var 2.sistemde ekran kartı eksik 6700xt ve 6700 arasında gidip geliyorum.Sizce hangini tercih etmeliyim.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Donanımdan anlamazsan windows kullanmayı bilmezsen siyah ekranı nvidia ilede alırsın, bizde var ve siyah ekransız sorunsuz kullanıyoruz.
Bende mining çıkması kart aldım dediğin dolandırıcılığı yaşamadım. Münferit olayları genele mi vuralım şimdi? Kimse yaşamaz mı diyelim. Sen siyah ekran almamışsın ama hergün bu kadar adam forumlarda konu açıyor siyah ekran diye. Adamlara şey mi diyelim - beler donanımdan anlamassanız bele olur

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bir dünya para verip sıfır aldığım kartta siyah ekran yiyince gelen pişmanlık hissinden daha az olan his ;)
17.000₺ para verdim, ufak tefek sorunlar vardı driver ile ilgili onlarda düzeltildi ;) gayet memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende mining çıkması kart aldım dediğin dolandırıcılığı yaşamadım. Münferit olayları genele mi vuralım şimdi? Kimse yaşamaz mı diyelim. Sen siyah ekran almamışsın ama hergün bu kadar adam forumlarda konu açıyor. Adamlara şey mi diyelim - beler donanımdan anlamassanız bele olur
Fark şu, eğer sorun yaşarsan iade/değişim hakkın var. Garanti var.
Sen bir sorun yaşadığın zaman nereye gideceksin?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
17.000₺ para verdim, ufak tefek sorunlar vardı driver ile ilgili onlarda düzeltildi ;) gayet memnunum.

Öyle bir noktadayız ki artık sorun yaşayanlar değil,yaşamayanlar elini kaldırıp ben yaşamadım demek zorunda kalıyor :D bu bile yeterli bi sebep bence almamak için. Benim bahsettiğim konu amd özelinde dostum. Amd alacağıma mining çıkması rtx alırım diyorum. Açar yük altında teste sokarım sorun yoksa devamke.

Öyle bir noktadayız ki artık sorun yaşayanlar değil,yaşamayanlar elini kaldırıp ben yaşamadım demek zorunda kalıyor bu bile yeterli bi sebep bence almamak için. Benim bahsettiğim konu amd özelinde dostum. Amd alacağıma mining çıkması rtx alırım diyorum. Açar yük altında teste sokarım sorun yoksa devamke

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet

Öyle bir noktadayız ki artık sorun yaşayanlar değil,yaşamayanlar elini kaldırıp ben yaşamadım demek zorunda kalıyor bu bile yeterli bi sebep bence almamak için. Benim bahsettiğim konu amd özelinde dostum. Amd alacağıma mining çıkması rtx alırım diyorum. Açar yük altında teste sokarım sorun yoksa devamke
yük testine sokunca ömür boyu sorun vermeyeceğinin garntisi zaten çok mantıklı... böylşe coluk cocuga biosa tılmış, içi açılıp garantisi gitmiş, vramleri ölme noptkasına gelmiş, reballing yapılmıs, fanları yalpalayan mining kartlarını ktilyiorlar.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

Aldıktan bir süre sonra da sorun yaşarsan bi bardak soğuk su veririz sana bedavaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,897
Üyeler
168,048
Son üye
Whercho
Top Bottom