Neler Yeni

RX 6700 XT'den RTX 3070'e geçmeye değer mi?

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
Mevcut olarak RX 6700 XT kullanıcısıyım, herhangi bir markanın fanatiği vs değilim, sadece ana amacım 4000 serisi veya 7000 serisi ekran kartlarına geçmek uzun zaman alacağı için (maddi bakımdan), bana en uzun süre yarar sağlayacak ve kullanımımı maksimum düzeyde tutacak seçeneği yapmaya çalışıyorum. NVIDIA handikap olarak DLSS 3.0 teknolojisine bildiğim kadarıyla 3000 serisinde destek sağlamayacak öte yandan AMD FSR 3.0 serisine desteği 6000 serisi kartlara vereceğini resmi olarak duyurdu ve VRAM konusunda da RTX 3070 8 GB VRAM ile gelmekte, olur da RTX 3070'e geçersem önümüzdeki 3 sene içerisinde bunun benim için dezavantaj oluşturma ihtimali ne olur?

Not: herhangi bir grafik yazılımıyla vs uğraşmıyorum, sadece oyun amaçlı olarak düşünüyorum.

İceWolf

80+ Silver
Sadece oyun amaçlı ise, 6700xt den bir sıkıntın yoksa geçmek mantıksız.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Alperen Çetin
Wattman veya başka bir hata almıyorsanız bence geçmeyin ama memnun değilseniz rtx 3070 güzel kart tavsiye ederim

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece oyun amaçlı ise, 6700xt den bir sıkıntın yoksa geçmek mantıksız.
Evet, tek oyun amaçlı düşüncem açıkçası, bir de 8GB VRAM ileride sorun oluşturabilir gibi geliyor, her ne kadar DLSS ve FSR gibi ölçeklendirme teknolojileri VRAM kullanımını düşürse de Unreal Engine 5 motoruyla yapılan oyunlar çoğalacak gibi hissediyorum ve bu oyunlarında ne kadar VRAM tüketecekleri biraz muallak.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Amd işini görür oyun için aşırı gereksiz masraf yapmaya gerek yok .

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wattman veya başka bir hata almıyorsanız bence geçmeyin ama memnun değilseniz rtx 3070 güzel kart tavsiye ederim
Wattman hiç almadım açıkçası, memnunum ASUS'un DUAL modelini kullanıyorum soğutması da baya başarılı, RTX 3070 için kafamda oluşan tek sıkıntı VRAM kısıtı aslında, ileriye yönelikte düşünmek istiyorum yoksa gerçekten güzel kart o da.
Amd işini görür oyun için aşırı gereksiz masraf yapmaya gerek yok .
Teşekkür ederim tavsiye için.
Sadece oyun için geçmeye gerek yok.
Teşekkürler.

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
10 fps için gerek yok dediğin gibi vram farkıda mevcut

WhoCares

80+ Gold
Aşırı pahalı şuanda maalesef o kadar bütçem yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler tavsiye için.
suan için demiyorum zaten bahsi geçen konudan bahsediyorum gereksiz yani medium ayarlara kadar götürür o seni sonra törenle ugurlarsın

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap
suan için demiyorum zaten bahsi geçen konudan bahsediyorum gereksiz yani medium ayarlara kadar götürür o seni sonra törenle ugurlarsın
Artık öyle yapacağım gibi duruyor herhalde, dediğin gibi 4000 serisi 3000'e kıyasla bile fazla şekilde performans sunuyor, gittiği yere kadar götürsün beni diyeceğim herhalde

Top Bottom