Rx 6700xt furmark testi nasıl?

sımdı normal evet
drıverını ac
performans sekmesıne gır
ayarlanıyor de
gpu 6700xt dıye gozukur orda onu ozele cek
Alıntıyı görüntüle
sonra butun herseyı acarak bana foto at
Alıntıyı görüntüle
yanı boyle olacak ayarlara bakma onlar sende farklı
1764399643982.webp

belki düşer diye trixx'den performance moduna da aldım fakat sıcaklık arttı gibi :D

hocam düşük otomatik ayarlamıyor mecbur elle ayarlayacağım ısınırsa.
Hocam kartın üstünü sağını solunu kontrol edermisiniz bios switch mevcutmu kartta acaba silent/performance gibi anlamları oluyodu switch yönlerinin. Varsa sakın pc açıkken değiştirmeyin bu arada kapatıp değiştirin yönleri

rtx 3080 320w ile bu derecelere anca çıkıyor bu kart niye bu kadar sıcak? 180w falan cekiyor bide.

rtx 3080 320w ile bu derecelere anca çıkıyor bu kart niye bu kadar sıcak? 180w falan cekiyor bide.
termal bakım yapması gerek
2021 den beri içi hiç açılmamış termal macundan eser kalmamıştır büyük ihtimalle ama pedler hala sağlamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam karta termal bakım yapman lazım

termal bakım yapması gerek
2021 den beri içi hiç açılmamış termal macundan eser kalmamıştır büyük ihtimalle ama pedler hala sağlamdır
Hocam bakımda yapılması lazım fakat fotodan anladığım kadarıyla fanlar o ısıya rağmen kendini yükseltmiyor düşük rpmde takılıyor

2021'den beridir içi hiç açılmamış bir kart için değerler gayet normal. Sizin testiniz daha doğru olmuş. Furmark ile yapılan tüm testlerde VK seçerek test yapılır kartı mümkün olduğunca zorlayabilsin diye.

Belirtmeden geçmeyeyim AMD ekran kartları için maksimum hotspot 110C yani bu da ekran kartı sıcaklığının 90C'ye tekabül etmesi demek oluyor. Sizinki 70 bile değil ki gayet normal.

Yeni sürücü kurmadan önce AMD Cleanup Utility ile önce varolanı kaldırın, daha sonra garanti olsun diye DDU diye ne var ne yok kökünü kazıyın sürücülerin. Sonra istediğiniz sürücüyü indirip kurmaden önce ethernet kablosunu çıkarın ve sürücüyü kurun.

Termal macun zamanı çoktan gelmiş bu arada kartın. Biliyorsanız kendiniz yapın, bilmiyorsanız bilen birisinin yapması daha iyi olur. Eğer imkan varsa PTM 7950 çok daha iyi olur, termal macundan daha uzun süre dayanır.

Alıntıyı görüntüle
RX 5700XT Kartımın fps değeri normalden yüksek mi?
bende 3.sistemimde 5700xt kullanıyorum çektiği güç normal sıcaklık normal
ama hotspot değerti testte çıkmamış ve fan hızıda görünmüyor
onun haricinde gayet normal bir 5700xt
benim kide stok fan ayarlarında 72 dereceyi görüyor hotspot 102 derece :D
bende kendi kartıma termal bakım yapmma lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir önceki sayfada benim ekran kartımın furmark testi var yorumlayabilirmisin yetkili birine benziyorsun :D
ek olarak furmarkta gösterdiği fps oyunlardaki fps i etkilemez
yani furmarkta düşük veya yüksek fps aldı diye oyundada düşük veya yüksek fps alacak diye bişi yok

bende 3.sistemimde 5700xt kullanıyorum çektiği güç normal sıcaklık normal
ama hotspot değerti testte çıkmamış ve fan hızıda görünmüyor
onun haricinde gayet normal bir 5700xt
benim kide stok fan ayarlarında 72 dereceyi görüyor hotspot 102 derece :D
bende kendi kartıma termal bakım yapmma lazım
hotspot 91 fan %50 fotoda senin kartın fps değerleri nasıl?

Geri