Çözüldü✓ RX 6800 XT Furmark Testi Sonucu Nasıl?

gavanoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
arakdaşlar her şey fotoda göründüğü gibi macunu yeni değiştirdim ne yapmam lazım bilmiyorum artık
Screenshot_1.webp

2k için kabul edilebilir değerler. 77-78 olsa daha iyi olurdu dert etme derim.

arakdaşlar her şey fotoda göründüğü gibi macunu yeni değiştirdim ne yapmam lazım bilmiyorum artık
Alıntıyı görüntüle
Rezalet 106 derece hot spot 82 derece temp normal diyen arkadaş hiçbirsey bilmiyor belliki 73 fanda bir de yüzde 45 fanda bu kart 75 derece hot spot 92 falan oluyor hem fan devri artmış hemde sıcaklık anormal

Rezalet 106 derece hot spot 82 derece temp normal diyen arkadaş hiçbirsey bilmiyor belliki 73 fanda bir de yüzde 45 fanda bu kart 75 derece hot spot 92 falan oluyor hem fan devri artmış hemde sıcaklık anormal
fan devrini ben artırdım uygulamadan zaten sıcaklığı düşürmek için fakat hala bu şekilde cs2 oynarken sürekli ekran kartı devre dışı kalıyor sanırım bu sıcaklık yüzünden. tekrardan amd software kurmak zorunda kalıyorum. kartın macununu yeni değiştirdim bi kaç gün oldu daha

Macunu doğru sürememişsin sanırım. Pump out yapmış olmalı.

PTM7950 ile yapsan daha iyi olur.

Benim 6800 90hotspod vardı 75 normal derece ve ben 1080pde düz 6800 bu arada 240 250 2k da 180 200 alıyordum sende niye böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstelik birde rpm de çok
Fan hızını ben artırdım amd software üzerinden

Son düzenleme:
Değerler yüksek üstelik Furmark Vram'leri zorlamıyor buna rağmen 106 hotspot inanılmaz bir değer, Kombustor test yapsak :eek: inanılmaz değerler görürüz. Soğutmada bakacağın şeyler basit aslında. 1- Macun, çok sürmüş olabilirsin ya da pumpout yapmış olabilir. 2-Fan'lar sağlam mı yalpa yapıyor mu? Güzel üflüyor mu? 3- Thermalpad, pad. Pad'ler ölmüş olabilir ya da değiştirildiyse ölçüler yanlış alınmış demektir. Kartın ilk sahibi misin, ikinci mi? Bence yeni macun değişmiş kart büyük ihtimalle blok tam oturmuyor olma ihtimali yüksek.

Değerler yüksek üstelik Furmark Vram'leri zorlamıyor buna rağmen 106 hotspot inanılmaz bir değer, Kombustor test yapsak :eek: inanılmaz değerler görürüz. Soğutmada bakacağın şeyler basit aslında. 1- Macun, çok sürmüş olabilirsin ya da pumpout yapmış olabilir. 2-Fan'lar sağlam mı yalpa yapıyor mu? Güzel üflüyor mu? 3- Thermalpad, pad. Pad'ler ölmüş olabilir ya da değiştirildiyse ölçüler yanlış alınmış demektir. Kartın ilk sahibi misin, ikinci mi? Bence yeni macun değişmiş kart büyük ihtimalle blok tam oturmuyor olma ihtimali yüksek.
teşekkür ederim. yazdıklarınızı kontrol ettim. macunu tekrar değişip daha az sürdüm pumpout yapma şansı yok bu sefer. 20 kez kontrol ettim. Fanlarda sıkıntı yok güzel üflüyor. thermalpad daha değiştirmedim ölçülerini internette aradım fakat her sitede farklı söylüyor en son chatgpt ye sordum. olmadı onun söylediği ölçülerde satın alıp değişim yapacağım ve macun yerine de arkadaşın önerdiği PTM7950 marka padi sipariş verdim. uyguladığımda tekrar güncelleyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri