Neler Yeni

RX 6900 XT hakkında...

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan
amd yi 1 yıl önce terk ettim hala daha driver sorunları var yok diye bir şey yok amd de eger oyun için 2k-4k oyunculuk için 6900xt efsane fiyat efsane kart driver prolemine ragmen alınır ama nvdia kullandıktan sorna amd ye dönüp bakmıyorsun bile
Yok nvidia da ayar yapamayıpta vaz geçenleri gördüm kart çöklemeri yaşayanları güncellemede sorun çekenleri gördüm

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
amd yi 1 yıl önce terk ettim hala daha driver sorunları var yok diye bir şey yok amd de eger oyun için 2k-4k oyunculuk için 6900xt efsane fiyat efsane kart driver prolemine ragmen alınır ama nvdia kullandıktan sorna amd ye dönüp bakmıyorsun bile
Bence illa nvidia gerekli değil video editleri bende yaptım yeri gelince sorunsuz hallettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen sırf stabilite için nvidia dersin şuanda amd kullandın mı hiç driverlar güncel zaten 2020 kafasıyla konuşmayın
AMD kart kullanıyorum şuanda. AMD kullanan arkadaşlarım da var, NVIDIA kullanan arkadaşlarım da. Bazı sorunlar yaşadım ama gerçekten son zamanlarda hiç sorun yok bende. Hala yazılımsal açıdan NVIDIA çok daha iyi ama AMD sorunları aşırı derecede azaldı bence.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,223
İsim
Emre siyah
Zaten 4070 super alacağım ama bir akrabadan almayı planlıyorum toptan getiriyorlar. Bazı sıkıntılar olabilir (stok olmaması, aşırı zam vs.) o yüzden yedek plan olarak hangi kartı alacağıma karar vereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sen ne ara plat oldun farketmemişim hayırlı olsun
yedek plan olmasın 6900xt yayıncılık vsde çok başarısız.
Eyvallah yeni oldum daha :=)

asko56

80+ Silver
Yok nvidia da ayar yapamayıpta vaz geçenleri gördüm kart çöklemeri yaşayanları güncellemede sorun çekenleri gördüm
vallahi ben çok memnunum oyun desteklemesi olsun teknolojileri olun oyun çıkıyor çıkmadna önce stabil driver ı geliyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan
AMD kart kullanıyorum şuanda. AMD kullanan arkadaşlarım da var, NVIDIA kullanan arkadaşlarım da. Bazı sorunlar yaşadım ama gerçekten son zamanlarda hiç sorun yok bende. Hala yazılımsal açıdan NVIDIA çok daha iyi ama AMD sorunları aşırı derecede azaldı bence.
Bende sonlarda amd tarafında hiç sorun yaşamadım amd stabil

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

asko56

80+ Silver
zaten hocam driver sorunları tamamen bitmiş degil bu driver stabil olur diger driver problem yaşarsınız amd de hep milletin kurmasını test yorumunu bekliyorduk direk çat diye kuramıyorsun driverı ama amd nin şu driver olayıın azaltması bile büyük başarı

Shourd

80+ Gold
eve daha yeni geldim geç gördüm kb neyse kabaca yazılanları okudum rx 6900xt baya iyi sadece video editleme değilse oyunda oynanıcaksa rx6900xt al geç amdde nvidia kadar olmasada video editlemeye yardımcı teknolojiler var bi kaçını yazim=> Amd VCE(Video Coding Engine),AMD radeon ProRender,Smart access memory(çünkü vram ile cpu arasında işe yarıyor video editlemede işine yarar) bunlar aklıma gelenler kısaca amdde güzel teknolojiler bulunuyor güzel karttır rx 6900xt sadece biraz fazla güç tüketir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,163
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom