Ben de katılıyorum alınır kesinlikle. Bütçe olarak sikintiliysan asrock b550 bir anakarr bile fazlasıyla is görüram5 işlemcilere kafa tutan amiral gemisi am4 işlemci.
Noctua kule tipi fan alabilirsin şuan indirimde 770 ve 940 tllik modelleri varbunu unttum buna ne soğutucu gider
Daha güçlü ama am5 en ucuz anakart 5k ve ddr5 ram de varAMD Ryzen 7 7700X nasıldır
5800x3d den bahsediyoruz 280mm sıvı soğutma altı kesmez...Ben de katılıyorum alınır kesinlikle. Bütçe olarak sikintiliysan asrock b550 bir anakarr bile fazlasıyla is görür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Noctua kule tipi fan alabilirsin şuan indirimde 770 ve 940 tllik modelleri var
o kadarmı pahalı
Konu noctua ise keser hocam i7 13700k ile oyunlarda 80 dereceyi geçmiyor o işlemci ki en kötü soğutucusu için konuşuyorumDaha güçlü ama am5 en ucuz anakart 5k ve ddr5 ram de var
5800x3d den bahsediyoruz 280mm sıvı soğutma altı kesmez...
bu bizi aşar hocamAM5 Anakart Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AM5 Anakart fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi AM5 Anakart fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 10.277,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DDR5, 16 GB RAM Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DDR5, 16 GB RAM fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi DDR5, 16 GB RAM fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
hangi model hocamKonu noctua ise keser hocam i7 13700k ile oyunlarda 80 dereceyi geçmiyor o işlemci ki en kötü soğutucusu için konuşuyorum
B550 A Pro daha iyiydi sanki. Veya alabilirsen Tomahawk da iyidir.aynen yo o yada aours elite alıcam
bu kart işlemci kaç yıl götürür
bu bizi aşar hocam
hangi model hocam
Onu alacağına üstüne bi 500tl filan koyup ryzen 9 5900x alamd ryzen 7 5800x 3d nasıldır dostlar 20 k bütçe var toplam kartı 2.el alıcam işlemci sıfır olucak 2.500 3k lık da anakart lazım