Yardım RX 70 ve 90 Serisi Nasıl?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,298
2 yıldır pek takip etmiyorum. Rx 60 serisinde az da olsa wattman ve driver sorunları vardı. Ray tracing performansı da çok kötüydü. Kardeşime 7700xt kendime de 9070xt almayı düşünüyorum. Bunların herhangi bir sorunu var mı önceki serilerdeki gibi? Eğer 70 serisi ile 90 arasında ciddi ray tracing, driver ve wattman farkı varsa başka kartlara yönelecem kardeşim için.

Ray Tracing’ DLSS balon knk önemli olan saf güç knk. Amd fp kanka. Afmf çok iyi knk
zekası yeterince algılamayan canlı türü rt de yakınlaştılar dlss tede yakınlaştılar gidip indie zorlu bir oyun oynadığında anlarsın saf gücü

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aynen çok yakınlar knk, fsr iyi knk, Nvidia balon kank. Fsr kalite dlss performansa denk oldu sonunda. Rt için aradaki dağlar kadar olan farkı 3-5 dağ eksiltmişler. Fakir avuntusu… Bütün Amd fanları bütçesi yettiği anda Nvidia alacaktır.
yav beyinsiz parası olan nvidia alır zaten sen amd ye kötü diyorsun zaten sana cevap verilmez ismini görmemiştim

• Beğen
zekası yeterince algılamayan canlı türü rt de yakınlaştılar dlss tede yakınlaştılar gidip indie zorlu bir oyun oynadığında anlarsın saf gücü
Hocam bununla hiç muhattap olma. Bı tane adam vardıya "bara gittim 2 kişiyiz dedim ben ve Allah" diyen eleman vardıya onu çok izlemiş bu hayal dünyasında aşk yasıyor🤣🤣

2 yıldır pek takip etmiyorum. Rx 60 serisinde az da olsa wattman ve driver sorunları vardı. Ray tracing performansı da çok kötüydü. Kardeşime 7700xt kendime de 9070xt almayı düşünüyorum. Bunların herhangi bir sorunu var mı önceki serilerdeki gibi? Eğer 70 serisi ile 90 arasında ciddi ray tracing, driver ve wattman farkı varsa başka kartlara yönelecem kardeşim için.
Ben ve 3 arkadaşım aynı anda sistem topladık 70 serisi en ufak sorun yok

• Beğen
  • Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler