En fazla monitör dahil 46-47 ye çıkar. Ben zaten NVİDİA düşünüyordum RX 7800 XT yi bekledim ama umduğum gibi çıkmadı, şimdi ise kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum. Monitör 2K olur.Ben bu saaten sonra AMD almam (!)
En fazla ne kadar çıkabilirsiniz?
Monitör 2K değil mi?
Şuan almaya değcek, ilerde sıkıntı çıkartmayacak bir sistem önerebilir misiniz hocam?şuan pahlılar yayılınca alınır
tabii ki hocam ama biraz bekleticemŞuan almaya değcek, ilerde sıkıntı çıkartmayacak bir sistem önerebilir misiniz hocam?
Nesi beklediğiniz gibi çıkmadı ki hocam.En fazla monitör dahil 46-47 ye çıkar. Ben zaten NVİDİA düşünüyordum RX 7800 XT yi bekledim ama umduğum gibi çıkmadı, şimdi ise kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum. Monitör 2K olur.
Yayılınca daha ucuz olmayacak dostumşuan pahlılar yayılınca alınır
hocam aslında güzel kart ama yaygınlaşınca dahada uyguna olur gibime geliyorRX 7800 XT güzel bir kart. 4070 Tİ gücünde ve ondan 7K daha ucuz.
Yani beklediğimden pahalı.Nesi beklediğiniz gibi çıkmadı ki hocam.
O bizim ülkenin karaborsacı taktiği biraz daha zaman geçtikçe 2k kadar fiyat düşer. Ancak fiyatı şuan bile uygun aslında. Özellikle red devil için fiyat bence ideal, öyle aman aman bir fark yok. Bizim ülkeye zaten avrupa fiyatıyla girecek diye düşünmeniz hata.Yani beklediğimden pahalı.
nasıl 4070 Ti gücünde? sadece 1 kaç tane amd tabanlı oyunlarda öyle (starfield gibi) onun dışında maalesef 6800xt den biraz daha güçlü sadeceRX 7800 XT güzel bir kart. 4070 Tİ gücünde ve ondan 7K daha ucuz.