İşlemcim 7800x3d neden işlemci iyiyse iyi kart dedin hocamişlemci iyiyse iyi kart
işlemciniz düşükse üzer çünkü yüksek tier bir kart.İşlemcim 7800x3d neden işlemci iyiyse iyi kart dedin hocam
beslemesi açısından demiştir eğer ekran kartı temizse bir sorunu yoksa hayırlı olsun gayet güzel kart büyük ihtimalle bu işlemciyle beraber 4k da bile rahat oynarsınİşlemcim 7800x3d neden işlemci iyiyse iyi kart dedin hocam
İyiki 7800x3d var o zaman hocamişlemciniz düşükse üzer çünkü yüksek tier bir kart.
iyi ki varİyiki 7800x3d var o zaman hocam
temiz hocam kendisi borca girdiği için sattı mecburi olarak destek olmak içinde satın aldımbeslemesi açısından demiştir eğer ekran kartı temizse bir sorunu yoksa hayırlı olsun gayet güzel kart büyük ihtimalle bu işlemciyle beraber 4k da bile rahat oynarsın
hayırlı olsun o zaman güle güle kullanıntemiz hocam kendisi borca girdiği için sattı mecburi olarak destek olmak içinde satın aldım
sağolun iyi gecelerhayırlı olsun o zaman güle güle kullanın
rica ederim iyi gecelersağolun iyi geceler![]()
kaça aldın hocamarkadaşımdan biraz düşük fiyata kıyak yaptı 7900xt aldım videolarını izledim süper ekran kartı bana öyle geldi iyi mi yapmışım
Sıfır fiyatının altına aldım hocam arkadaşımda olunca dahada indirim yaptı aradan çıksın diye uzun lafın kısası 24 bine aldım 10 ay kullanmış dahakaça aldın hocam