3060 tan 7800xt ye geçerek önyargımı kırmıştım 4060 al dmeişlerdi gidip 7800 almıştım mutluyum şuanİlerleme bazen kendi önyargılarınla yüzleşmeyi gerektiriyor hocam, aynadaki yansıma doğru yolda olduğunun göstergesi olabilir.![]()
3060 tan 7800xt ye geçerek önyargımı kırmıştım 4060 al dmeişlerdi gidip 7800 almıştım mutluyum şuanİlerleme bazen kendi önyargılarınla yüzleşmeyi gerektiriyor hocam, aynadaki yansıma doğru yolda olduğunun göstergesi olabilir.![]()
Bende rtx 4070 super vardı rtx 4070 ti super al dediler 7900XT yerine iyi ki 7900XT almışım diyorum hocam yer yer RTX 4080 ekran kartıyla denk fps veriyor.3060 tan 7800xt ye geçerek önyargımı kırmıştım 4060 al dmeişlerdi gidip 7800 almıştım mutluyum şuan
banada 4070 s al diyorlardı 20k ya sapphire pure 7800xt vardı bende 7800xt almıştım mutluyum şuan 2k monitöre geçeceğim şimdi samsung g6 g65b ye sisteme küçük bir revize 3 4 sene daha idare ederBende rtx 4070 super vardı rtx 4070 ti super al dediler 7900XT yerine iyi ki 7900XT almışım diyorum hocam yer yer RTX 4080 ekran kartıyla denk fps veriyor.
Çok rahat idare eder hocam için rahat olsun.banada 4070 s al diyorlardı 20k ya sapphire pure 7800xt vardı bende 7800xt almıştım mutluyum şuan 2k monitöre geçeceğim şimdi samsung g6 g65b ye sisteme küçük bir revize 3 4 sene daha idare eder
Steel Series kulaklığa o kadar verilir mi bilemedim hocam cloud 3 wireless varkenbu sene kozmetik ve çevre bileşen upgrade edip amd yeni ekran kartları çıkınca en yenilerinden alacam belki de yeni nesil işlemciler ile beraber sistem toplarım ama 0 lıcam yeni çıkan donanımlar oturduktan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 14.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G915 TKL 920-009537 ABD Kablolu/Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.063,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bunları düşünüyorum şuan
Onlar değişebilir hocam belki daha iyisi vardır felan klavyede aynıSteel Series kulaklığa o kadar verilir mi bilemedim hocam cloud 3 wireless varken![]()
Ben takım yapmak istiyorum onları bana kalırsa ama nasıl ürünler seçmem gerektiğini bilmiyorumDaha iyileri zamanla olacak tabi hocam
7900XTX de çok güçlü bir ekran kartıdır hocam güle güle kullanın iyi ki zamanında almışız şuan fiyatları uçuyor.RTX 3060 12 gb den RX 7900XTX'e geçtim, 10 yıl önce olsa 10 yıl dayanırdım bu oyun piyasası yüzünden 5 yıl diyorum bu piyasa kart yaktırır
XT nitro ile XTX PC helhound arasında kalmıştım hala bildirimleri gelir %50 zam nedir ya daha 1 yılı dolmadı uçtu gitti vallahi7900XTX de çok güçlü bir ekran kartıdır hocam güle güle kullanın iyi ki zamanında almışız şuan fiyatları uçuyor.![]()
Ürünleri seçmek için günü geldiğinde konu açarsın hocam yardım ederizBen takım yapmak istiyorum onları bana kalırsa ama nasıl ürünler seçmem gerektiğini bilmiyorum
Ben 32K'ya aldım 4 ay öncesi şimdi 36K olacak neredeyse hocam.XT nitro ile XTX PC helhound arasında kalmıştım hala bildirimleri gelir %50 zam nedir ya daha 1 yılı dolmadı uçtu gitti vallahi