RX 7900XT Ekran kartı

Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart. Özellikle 2K ve 4K çözünürlükte gayet başarılı performans veriyor. Uzun yıllar daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Sizce bu kart daha ne kadar götürür?
Nitro serisini çok severim zamanında RX590 Nitro+ Special Edition kartım vardı inanılmaz memnundum.

RTX 3060 12 gb den RX 7900XTX'e geçtim, 10 yıl önce olsa 10 yıl dayanırdım bu oyun piyasası yüzünden 5 yıl diyorum bu piyasa kart yaktırır
7900xtx şuanlık 9070 XT den güçlü kart. oynarken efektler vay beee dedirtir.

9080 bekleyecez görecez belki 5090 ile kafa çarpışır asıl bomba 9090 xt çıkınca patlar belki. Köşeden nvidia sinsi sinsi bakakalır

amd nin isimlendirmesi çok garip bu arada. Sanki uzay mekiği gibi isimleri var bir üstü olurmu acaba diyor adam. İsme baksana

RX7900XTX sanki bundan sonra teknolojik üretim süreci duvara toslamış gibi havası var

7900xtx şuanlık 9070 XT den güçlü kart. oynarken efektler vay beee dedirtir.

9080 bekleyecez görecez belki 5090 ile kafa çarpışır asıl bomba 9090 xt çıkınca patlar belki. Köşeden nvidia sinsi sinsi bakakalır

amd nin isimlendirmesi çok garip bu arada. Sanki uzay mekiği gibi isimleri var bir üstü olurmu acaba diyor adam. İsme baksana

RX7900XTX sanki bundan sonra teknolojik üretim süreci duvara toslamış gibi havası var
O bahsettiğiniz kartlar çıkmayacak hocam boşuna beklemeyin 9070xt 9070gre çıkarsa 9080xt çıkar onun dışında bir şey çıkarmayacaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünleri seçmek için günü geldiğinde konu açarsın hocam yardım ederiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 32K'ya aldım 4 ay öncesi şimdi 36K olacak neredeyse hocam.
Gün geçtikce zamlanıyor.
Hocam ben ürünleri şimdiden seçeyim zamlanıncada fark etmez yine o ürünleri alırım zaten ürünleri belirlemek olay kendim çalışıp alacağım için parayı nereye harcadığıma kimseye hesap vermek zorunda kalmıyorum o yönden kafam rahat oluyor

Selam beyler. Sapphire RX 7900 XT Nitro ekran kartım var ve gerçekten çok memnunum. 20 GB VRAM kapasitesi ve saf kas gücüyle hâlâ çok güçlü bir kart. Özellikle 2K ve 4K çözünürlükte gayet başarılı performans veriyor. Uzun yıllar daha sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Sizce bu kart daha ne kadar götürür?
çocukların ile kullanabileceğin bir kart diye yorumladım 6900xt gibi kartların hala taş gibi olduğu dönemlerdeyiz 7900xt nin ömrü bir hayli uzundur.

O bahsettiğiniz kartlar çıkmayacak hocam boşuna beklemeyin 9070xt 9070gre çıkarsa 9080xt çıkar onun dışında bir şey çıkarmayacaklar
7900 serisi çıkmışsa 8090 serisinin çıkacağına inanıyorum nedense. Tam bir Amiral gemisi geliyor hissediyorum

Hocam hocam amd ben yokum dedi o kısımlarda
9000 serisinin bu kadar tutması ve teknolojik olarak kendilerini aşmaları sebebi ile 5090 a değil de 5080 ile eşit veya kafa tutacak bir kart geleceğini düşünmekteyim.

9000 serisinin bu kadar tutması ve teknolojik olarak kendilerini aşmaları sebebi ile 5090 a değil de 5080 ile eşit veya kafa tutacak bir kart geleceğini düşünmekteyim.
bende öyle düşünüyorum ama biraz zor gibi be hocam nvidia bir ton sorun yaşıyor 5080-5090 da

çocukların ile kullanabileceğin bir kart diye yorumladım 6900xt gibi kartların hala taş gibi olduğu dönemlerdeyiz 7900xt nin ömrü bir hayli uzundur.
6900XT gerçekten fena güçlü.

En az 5 yıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,590
Üyeler
174,751
Son üye
rafa silvaa
Geri