Furmark çok iyiymiş hocam ya temp iyi gorunuyor bendemi bu karttan alsam kiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3dmark ve furmark testinden pek anlamadığım için size soruyorum dostlar yorumlarınızı bekliyorum.
ve ayrıca 3dmark 40fps gelmiş bunu nasıl yorumlayabiliriz veya oyun içi performansında bunun karşılığı nedir?
hocam kasa şu an sıkışık kapalı ve hava pek alamıyor onu da düzeltirsem kış vakti bide çok rahat ederim, 3dmark'ı nasıl yorumluyorsunuz hocam?Furmark çok iyiymiş hocam ya temp iyi gorunuyor bendemi bu karttan alsam ki
Stabil hocam kasanin yan panelini açın daha iyi olurhocam kasa şu an sıkışık kapalı ve hava pek alamıyor onu da düzeltirsem kış vakti bide çok rahat ederim, 3dmark'ı nasıl yorumluyorsunuz hocam?
evet nedir hocam bilgilendirebilir misin?O fan hızı ne öyle ya
9060 xt kaç w çekiyoduAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3dmark ve furmark testinden pek anlamadığım için size soruyorum dostlar yorumlarınızı bekliyorum.
ve ayrıca 3dmark 40fps gelmiş bunu nasıl yorumlayabiliriz veya oyun içi performansında bunun karşılığı nedir?
gelişme var ben 3300 gördüm benim amd karttaO fan hızı ne öyle ya
yaptığım fan ayarından olabilir oyun içinde 43-52 derece arası geziyor gpuFan hızı çok fazla.
Havalancak yaevet nedir hocam bilgilendirebilir misin?