Rx 9060xt 16gb Gigabyte

Memnun musun hocam , cs2 gibi fps türünde deneme şansın oldu mu ?
cs de 1080p de alınan en yüksek ayarlara getirdim her şey en iyi görüntü üzerine , ortalama 350fps veriyor 2 gün önce furmark a koydum 20dk lık 51 dereceyi geçmedi ( yazın ortasında aldım ve adana da yaşıyorum )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs de 1080p de alınan en yüksek ayarlara getirdim her şey en iyi görüntü üzerine , ortalama 350fps veriyor 2 gün önce furmark a koydum 20dk lık 51 dereceyi geçmedi ( yazın ortasında aldım ve adana da yaşıyorum )
asus servis olarakta iyidir hem anakart hem kendi ekran kartı sorun yaşamam diye düşündüm

Daha iyi anlatılamazdı hocam teşekkür ederim 😂

Amazondan 6 taksit rx 9060xt 16gb Gigabyte 3 fanlı modeli alabiliyorum 17k ya bunu almak mantıklı mıdır? Rtx 5060ti ile arasında fiyat farkı baya var çünkü. Hem rx 9060xt hangi marka alsam diye kararsız kaldım hem de rtx 5060ti 16gb mı alsam diye kararsız kaldım yardım lütfen.
Ryzen 5 5600
600w Coolermaster psu
B450m s2h
32gb 3200 mhz ram ile kullanacağım.
bence alırsan pişman olmazsın

Alınır hocam

hayırlı olsun güzel model, elinize ulaştı mı?
bende almak istiyorumda
SAPHIRE NITRO+ ile Bunun arasında kaldım NITRO+ bi tık daha önde benim aklımda ama fiyat açısından çok fark var

hayırlı olsun güzel model, elinize ulaştı mı?
bende almak istiyorumda
SAPHIRE NITRO+ ile Bunun arasında kaldım NITRO+ bi tık daha önde benim aklımda ama fiyat açısından çok fark var
Nitro+ net önde hocam ama minimum 21.5k o yüzden 18.5k verip Gigabyte almak en mantıklısı diye düşünüyorum. Henüz almadım ama bugün yarın sipariş geçerim diye düşünüyorum.

mantıklı gayet güzel kart arkadaşım kullanıyor serin sessiz.
Teşekkürler hocam

Teşekkürler hocam

Nitro+ net önde hocam ama minimum 21.5k o yüzden 18.5k verip Gigabyte almak en mantıklısı diye düşünüyorum. Henüz almadım ama bugün yarın sipariş geçerim diye düşünüyorum.

Teşekkürler hocam

Teşekkürler hocam
valla hocam bende karar veremiyorumda, şekli güzel nitro+ ın onu alasım varda dediğini gibi 3k az değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,172
Üyeler
184,898
Son üye
FamasteR
Geri