Rx 9070 4k da FSR ile görüntü nasıl olur ?

2k yeterli olur bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saol videolara bakıcam birazdan eyw

o kart 4k da tatmin etmez gelecek senelerde 2k oled daha iyi olur
reis oledler pahalı 25 30k dan başlıyor 2k oled monitörler . 2k alıcak olursam 2k ıps alırım muhtemelen .

agalar 4k yı kaldırıyor çoğu oyunda ama ben şunu merak ediyorum 4k da fsr ile nasıl bir görüntü vericek bağzı yerlerde okuduğuma göre yüksek çözünürlükte fsr dlss gibi teknolojiler daha iyiymiş galiba bunu merak ediyorum doğrumu değilmi asıl ve birde alıcak olursam 4k monitör paylaştığım linkteki monitörü alıcam 1080p kullanıcam bütün uygulamalar için sadece dizi film hikyae tabanlı oyunlarda 4k ya geçicem .
4K monitör kullanıyorum, 1440p den geçtim şöyle diyim 4K da en iyi sonucu veriyor upscale teknolojileri çünkü piksel çok fazla olduğu için hesaplamaları daha kusursuz yapıyor, 4K da açık ara en iyi sonucu veren teknoloji DLSS4 şuanda, çünkü DLSS Performans bile çok net gözüküyor. FSR öyle değil, FSR kalite de kullanırsan ozaman tatmin eder, performansa çekersen FSR da görüntü kaybını hissediyorsun.

4K monitör kullanıyorum, 1440p den geçtim şöyle diyim 4K da en iyi sonucu veriyor upscale teknolojileri çünkü piksel çok fazla olduğu için hesaplamaları daha kusursuz yapıyor, 4K da açık ara en iyi sonucu veren teknoloji DLSS4 şuanda, çünkü DLSS Performans bile çok net gözüküyor. FSR öyle değil, FSR kalite de kullanırsan ozaman tatmin eder, performansa çekersen FSR da görüntü kaybını hissediyorsun.
reis yani 4k da dlss iyi ama fsr 4.0 da kalite modunda iyi olucaktır diyon , ozaman geçmemek için sebeb yok bence 4k ya . ben zaten fsr4.0 kullanıcam zaten dlss3 ten daha iyiymiş birçok konuda 4.0a da yakınmış neden olmasın demi 4k görüntü kalitesi.

RX9070 kullanıyorum 2K FSR quality de pek sırıtmıyor (Cyberpunkta denedim) 4K'da da sırıtmaz görüntü ama performansı ne kadar iyi olur ona bakman lazım m

RX9070 kullanıyorum 2K FSR quality de pek sırıtmıyor (Cyberpunkta denedim) 4K'da da sırıtmaz görüntü ama performansı ne kadar iyi olur ona bakman lazım m
60 70 fps bana yeter ama rt teknolojisinin olduğu oyunlarda fps 40 lara gelicek muhtemelen ordada rt yi max ayarlarda değilde medium ayarlarda açarım muhtemelen düzelir gibime geliyor . ama herkesde 2k ultra oyna diyor emin olamadım o yüzden aradayım 4k da oynamak istiyorum ama ... yapıcak bişey yok gibi 2k galiba burası belkide oled 2k para biriktirip .

saol videolara bakıcam birazdan eyw

reis oledler pahalı 25 30k dan başlıyor 2k oled monitörler . 2k alıcak olursam 2k ıps alırım muhtemelen .
Reis samsung 20k ya yada 18k ya satıyor 2k 240hz oledi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri