RX 9070 530$🔴🟢549$ RTX 5070

asus dual daha iyidir asus dualler en iyi giriş seviyesi seri denebilir
peki hocam v1 ile v2 modelleri de oluyor aralarında fark oluyor mu ? (malzemeden kırpılma gibi)

peki hocam v1 ile v2 modelleri de oluyor aralarında fark oluyor mu ? (malzemeden kırpılma gibi)
bellekler bazen fark ediyor ama çok önemli farklar yok bazen soğutmalarda değişme olabiliyor genel fark görünüş yani çok bir farkı yok

Yüksek ihtimal
9070 479$ 9070XT 579$

9070=7900XT - 9070XT=7900XTX

Şimdi 7000 serisine gelirse ne gibi bir fark yaratır bu fsr dlss ne işe yarar çözemedim görüntüyü mahvediyor hep ayarlarından anlamıyorum
Asus dual sanırım kartın soğutması çok iyi 60 dereceyi geçmiyor.

AMD RX 9070'i 530 dolardan koyucak diye iddaa var arkadaşlar, eğer bu fiyattan koyarsa 5070 tekel satar bu sene. AMD en az 450 dolardan ( zarar ederek ) koyması gerekiyor.

Bunları ciddiye almayın 5000 serisi kartlar aşırı pahalı olacak diyorlardı. Bu yüzden insanlar 4000 serisine yöneldi resmen stok erittiler algılarla.

AMD RX 9070'i 530 dolardan koyucak diye iddaa var arkadaşlar, eğer bu fiyattan koyarsa 5070 tekel satar bu sene. AMD en az 450 dolardan ( zarar ederek ) koyması gerekiyor.
fiyatlar yakınsa herkes nvidia alır boş yapmaya gerek yok adamlar dünyanın kaçıncı değerli şirketi amdnin esamesi bile okunmaz pazar payının yüzde 90 ı nvidia a olmasından belli

Bunları ciddiye almayın 5000 serisi kartlar aşırı pahalı olacak diyorlardı. Bu yüzden insanlar 4000 serisine yöneldi resmen stok erittiler algılarla.
Katılıyorum, gaming gen tr alayına sponsor olmuş bizimi koruyacaklardı.

Umarım AMD böyle salakça bir fiyatlandırma yapmaz ve orta segment fiyatlarına uygun kartlar çıkarır.

Geri