Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 577
Ozaman napacaznetlik yok inama onlara.
Ozaman napacaznetlik yok inama onlara.
daha bugün rx 6700 xt aldım la ( ikinci el )6000 serisine bile vermesi gerekir. gidip nivida lara fsr basacağına kendi kartını alana güzellik yapsın. burda hep üvey evlat amd kart alanlar oluyor...
Geçmiş olsun (!)daha bugün rx 6700 xt aldım la ( ikinci el )
uyguna aldım zaten 7 bin TL'ye tertemiz kart ağustosa kadar garantili asus dualGeçmiş olsun (!)
9070 bence daha iyi gibi çünkü amd rdna 4'de baya baya ilerletmiş herşeyi yapay zekaya kadar inmiş amd'den beklenmeyen şovlar ve performans olarak zaten 7900xt ile 7900xtx arasında bir kart olcakmış ama 4070ti ve 4080 rakibi
AMD RX 9070'i 530 dolardan koyucak diye iddaa var arkadaşlar, eğer bu fiyattan koyarsa 5070 tekel satar bu sene. AMD en az 450 dolardan ( zarar ederek ) koyması gerekiyor.
Allah akıl fikir versinAMD performans olarak üstte fiyat olarak altta iken neden NVİDİA alayim ?
Yapın o zaman tutan yok yapmayın diyen yok kolay ekmek kapısı olsa bu millet 7/24 bu işi yapardıMesut Çevik ile beraber yayınlara çıkan bu arkadaş adı her ne haltsa artık, ben ömrümde teknoloji konusunda bu kadar boş atıp tutan, acayip irite eden başka bir tip görmedim. Hiç bir teknolojik veri sunmadan, ne bir grafik ne bir video hiç bir şey göstermeden sabah akşam AMD'ye çakıp duruyordu bir ara.
Yani biz de burada bir kaç kişi toplanıp YouTube kanalı kursak, ardından resmi sitelerden verileri alıp ekranda sabah akşam okusak, Afterburner'da iki sıcaklık değeri gösterip, bilmem kaç fps aldı falan deyip bilmiş bilmiş takılsak biz de editör oluruz madem öyle... Bu kadar kolay mı bu işler gerçekten...?
1996 yılından beridir teknoloji takip eden 46 yaşında birisiyim ama ben böyle bir tip görmedim şimdiye dek. İyice b.ku çıkmaya başladı bu işlerin...
2025 agustos kadar garanti çokmuş hocamuyguna aldım zaten 7 bin TL'ye tertemiz kart ağustosa kadar garantili asus dual
Şimdi 7000 serisine gelirse ne gibi bir fark yaratır bu fsr dlss ne işe yarar çözemedim görüntüyü mahvediyor hep ayarlarından anlamıyorumbildiğim kadarıyla 9000serisinde ve 7000 serisinde ai çekirdekleri olduğundan dolayı sadece onlarda olacak
ama 7000 kesin değil
asus dual daha iyidir asus dualler en iyi giriş seviyesi seri denebilir2025 agustos kadar garanti çokmuş hocamhayırlı olsun
amd kartta asus dual mi iyi oluyor yoksa sapphire pulse mi ? asus dual 2.el de ben pek göremedim.