Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

t1nerx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
454
herkese merhaba şuan elimdeki 4060 ti 16gb ı satışa çıkardım sattıktan sonra 9070xt yi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsabana deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim kullanmamış arkadaşlar övme veya modeli karalama gibi işler yapmasın lütfen kötüyse hangi yanı kötü iyiyse iyi olan yanı nedir merak ediyorum sebebi geçenlerde kullanan birinin oyun oynarken siyah ekran girmesi bu herkeste oluyormu diye sormak isterim

4060ti ı 8gb olarak kısa bir süre kullanmıştım.Sonrasında 5 6 model amd kart kullandım.
2 aydır 9070xt ye geçtim.Hiç bir sorunla karşılaşmadım.

4060ti ı 8gb olarak kısa bir süre kullanmıştım.Sonrasında 5 6 model amd kart kullandım.
2 aydır 9070xt ye geçtim.Hiç bir sorunla karşılaşmadım.
önerir misiniz? xfx modelini alacağımda oyunlarda bir sıkıntı çıkmaz değilmi çıksa iade edebiliyormuyum veya garantiye gönderebiliyormuyum

önerir misiniz? xfx modelini alacağımda oyunlarda bir sıkıntı çıkmaz değilmi çıksa iade edebiliyormuyum veya garantiye gönderebiliyormuyum
elektronikte maalesef az da olsa şans faktörü var bence.Aynı kartta sorun sıkıntı yaşayan kişiler var sanırım forumda gördüm 3 5 konu açılmış. ,
Hani net kesin bişey diyemiyorum. son 4 ayda 9060xt 16gb- 9070 aldım 1 er ay kullandım sıfır sıkıntı cw bile yoktu..
9070xt de azcık cw çıktı ama kullanıyorum rahatsız etmiyor

elektronikte maalesef az da olsa şans faktörü var bence.Aynı kartta sorun sıkıntı yaşayan kişiler var sanırım forumda gördüm 3 5 konu açılmış. ,
Hani net kesin bişey diyemiyorum. son 4 ayda 9060xt 16gb- 9070 aldım 1 er ay kullandım sıfır sıkıntı cw bile yoktu..
9070xt de azcık cw çıktı ama kullanıyorum rahatsız etmiyor
peki siyah ekran gelirse garantiye gönderebiliyormuyum veya iade benim bildiğim 2 yıl garantileri var

peki siyah ekran gelirse garantiye gönderebiliyormuyum veya iade benim bildiğim 2 yıl garantileri var
garantiye yollarsın tabikide. iade konusu sanırım amazon biraz daha kolay iade.diğer firmaları bilmiyorum hiç iade gpu yollamadım

garantiye yollarsın tabikide. iade konusu sanırım amazon biraz daha kolay iade.diğer firmaları bilmiyorum hiç iade gpu yollamadım
anladım peki sıfır 9070 xt mi yoksa az daha bütçeyi arttırıp ikinci el 5070 ti mı sizce

çok zor çıkar taksitli almakistesem 12 ayda her ay 6000 buda 63 bine tekabül ediyor
hangi model olduğuna bağlı ve ne kadar vade biniyor amazonda peşin fiyatına 9 taksit olan modeller var. onlara bakmanı öneririm

Geri