Daha yeni aldım kartı ne yapabiliriz hocam bu böyle devam edecek mi sürekli yok mu çözümüMaalesef klasik AMD bende ayni sorunu zamaninda yasiyordum
Genelde Driver guncellemelerinde duzeliyor. Bir furmark yukleyip test yap sonucu at bakalim kartta bir problem var mi bakalimDaha yeni aldım kartı ne yapabiliriz hocam bu böyle devam edecek mi sürekli yok mu çözümü
Genelde Driver guncellemelerinde duzeliyor. Bir furmark yukleyip test yap sonucu at bakalim kartta bir problem var mi bakalim
Sorma hocam ısı değerleride yüksek kartın, bir hevesle aldım, millet bir abarttı, yok canavar gibi kart Rtx 5070 ti ile denk felan aldık fiyat performans diye çöp çıktı, oyun ortasında saniyelik kasmalar ardından çökmeler mi dersin yüksek derecelerde çalışması mı dersin yok yüksek watllara çıkması mı dersin satarken nvidiaya göre daha zor alıcı bulması mı dersin hepsi ayrı sıkıntı Nvidia dan şaşmamak lazım yıl olmuş kaç halen çökme yaşıyoruz vb sorunlar yaşıyoruz yakında satarım kartıBu kartlara dünya kadar paralar dökülüyor ama hala yazılımsal sıkıntılar çıkarıyor olacak iş değil.
yani testi bitirdi cokme yoksa karttta sorun yoktur yazilimsaldir. Bu arada oyunda fsr i aciyorsan kapa bazen o da cokturuyorrx 7800 xt nitro ile 1080p de oynuyorum forza 5 sıkıntı olmuyor
amd boost dışında başka bir boost kullanma yani msi center gibi başka boost programları kullanma çakışma yapar sistem bu da oyundan çökme yapabilirMerhabalar arkadaşlar forza horizon 4 te bir süre oynadıktan sonra oyun donuyor sonra oyun çökküyor tekrar açmam gerekiyor 240hz 2k çözürlükte oynuyorum driverleri güncel acaba sebebi nedir
Yok reis msi center vardı sildim onu aynı sorunu ondan sonraada yaşadımamd boost dışında başka bir boost kullanma yani msi center gibi başka boost programları kullanma çakışma yapar sistem bu da oyundan çökme yapabilir
Driveri DDU ile komple kaldır, en güncel WHQL imzalı sürücüyü indir ve driver profilini standart olarak ayarla, oyuna gir sonra çökücekmi test et.Merhabalar arkadaşlar forza horizon 4 te bir süre oynadıktan sonra oyun donuyor sonra oyun çökküyor tekrar açmam gerekiyor 240hz 2k çözürlükte oynuyorum driverleri güncel acaba sebebi nedir