Rx 9070 xt kullananlar ekran kartından memnun musunuz?

AMD de aktif olarak Mfg misali bir özellik var. AFMF (Amd fluid motion) diye geçiyor. 4x kadar arttırmıyor ama DirectX11 ve 12 destekleyen oyunlarda 2x fps katlıyor. ve Frame gecikmesi sadece 2 ila 5 arası bir ekleme yapıyor. insan gözüyle farkedebileceğiniz bir gecikme olmuyor yani. render konusunda onları fazla araştırmadım. basit işler olduğu için 9060 xt bile yeterli gelirdi bana yüksek ihtimal. bundan önce işlerimi 1060 6gb ekran kartında hallediyodum. 9070xt ile yaşadığım ekran yırtılma muhabbeti dışında memnunum. eğer MFG konusu sizin için cidden çok çok önemli bişey ise steamden lossless scaling 7 dolar alabilirsiniz. şuanki mfg daha yeni yeni geliştirildiğinden büyük fark anlaşılmıyor. ilerde güzelce güncelleyip entegre edilirse tabi lossless scalingden daha iyi olacaktır.
Anladım çok teşekkürler

Youtube videoları takılmaya başladı bende. Önceki sürümde de bende yoktu. Bunun dışında bir sorun yok.
Tarayıcı kaynaklı iş yerinde ki mac mini'de de evdeki gaming pc'imde de takılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok büyük renderlar yapmayacağım mesela 5070 ile aralarında 3 5 dakika varsa beni bozmaz. kafamı karıştıran bir başka şey nvidiadaki mfg özelliği çok cezbediyor (bunları 5070 bazında söylüyorum) yüksek ihtimal 9070 xtden yana kullanacağım hakkımı (amd ileride illaki mfg özelliği gibi bir şey getirir diye düşünüyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım çok teşekkür ederim
MFG yerine kas gücü bakmanızı öneririm MFG her oyunda olmayabiliyor o yüzden önceliğiniz Native performans olmalı.

Geri