- Konu Sahibi Konu Sahibi
oda 12 ay taksitle 57 bin tl ye geliyor50k çok pahalı 5070 ti için git 7900xtx al onun yerine
oda 12 ay taksitle 57 bin tl ye geliyor50k çok pahalı 5070 ti için git 7900xtx al onun yerine
Takait zorunlu muoda 12 ay taksitle 57 bin tl ye geliyor
yani maalesef hocam şuan 20k hazır var güçlü bir sistem topladım e haliylede güçlü bir kart gerekTakait zorunlu mu
yani maalesef hocam şuan 20k hazır var güçlü bir sistem topladım e haliylede güçlü bir kart gerek
hcaom 50k ya taksitli olsa da alma bence 12 taksitse olabilir durumun yoksa Ama 3-6-9 taksite o kadar sacma ucuk para ödemeye değmezHocam taksitle 5070 ti alsak mantıklı olurmu acaba 50k ya geliyor nerdeyse![]()
Ben kuveyttürk e başvurdum kredi kartı için garanti olsun diye 50k limit istedim direk verdiler hepsiburada dan peşin fiyatına 9 taksit aldım eğer illa ki taksit olsun derseniz bir başvurun derim . pulse modeli peşin fiyatına taksit düşünüldüğünde piyasaya göre alınabilir gibi .Yav arkadaş kartı yeniden mi geliştiriyorlar yeni stoklar neden gelmiyor ? Sözde nisan başında stoklar dolacaktı halen bir şey yok ortada ekran kartı alacağım gidip 12 gb vramli 5070 e para vermek istemiyorum 5070ti de çok pahalı rx 9070 xt de baya bir zam yedi belki yeni stoklar gelirse fiyatlar düşer.
Bende arkadaş için 9070 xt pulse alıcam biraz düşmesini bekliyorum ama yakın tarihte düşeceğe benzemiyor .bunların ne zaman stok'a geliceği belli olmuyor. bi tarih veriyorlar stoka gelicek diye ama o tarihten 1 hafta sonra bile gelmeyebiliyor. fiyatlar daha da çok artıyor
düşmez gibiBende arkadaş için 9070 xt pulse alıcam biraz düşmesini bekliyorum ama yakın tarihte düşeceğe benzemiyor .
Hocam Allah razı olsun bilgilendirdiğin için, ama ayıptır söylemesi ailemdeki bazı beyin yoksunları yüzünden kırmızı kalem yedim galiba ziraate hacizlik oldum fakat borcumu ödedim acaba şuan KuveytTurk kredi verir mi banaBen kuveyttürk e başvurdum kredi kartı için garanti olsun diye 50k limit istedim direk verdiler hepsiburada dan peşin fiyatına 9 taksit aldım eğer illa ki taksit olsun derseniz bir başvurun derim . pulse modeli peşin fiyatına taksit düşünüldüğünde piyasaya göre alınabilir gibi .
Hocam kredi değil kredi kartı online boşvuruyorsun canlı bağlantı vs 5dk sürüyor bir dene bence ama işin aksi yani bir tık fiyatı yükselttiler arkadaşa söyledim kabul etti aldım ona taksitle 35.7 ye şu an 38k yükselmiş eğer aceleniz yoksa bence biraz daha bekleyin evet 9 taksit peşin fiyatına cazip geliyor ama insanı gerçekten enayi yerine koyuyor bu satıcılar çok afedersiniz ulan ben aldım 31k ya yine hepsiburadan ne değişti de bu kadar suyunu çıkarıyorlar zaten it gibi kazanıyorsun işte en güzeli almamak ama ne diyeyim herkesin kendi bileceği bir şey .Hocam Allah razı olsun bilgilendirdiğin için, ama ayıptır söylemesi ailemdeki bazı beyin yoksunları yüzünden kırmızı kalem yedim galiba ziraate hacizlik oldum fakat borcumu ödedim acaba şuan KuveytTurk kredi verir mi bana![]()
Galiba kredi kartınıda herkese vermiyorlar kredi gibi odaHocam kredi değil kredi kartı online boşvuruyorsun canlı bağlantı vs 5dk sürüyor bir dene bence ama işin aksi yani bir tık fiyatı yükselttiler arkadaşa söyledim kabul etti aldım ona taksitle 35.7 ye şu an 38k yükselmiş eğer aceleniz yoksa bence biraz daha bekleyin evet 9 taksit peşin fiyatına cazip geliyor ama insanı gerçekten enayi yerine koyuyor bu satıcılar çok afedersiniz ulan ben aldım 31k ya yine hepsiburadan ne değişti de bu kadar suyunu çıkarıyorlar zaten it gibi kazanıyorsun işte en güzeli almamak ama ne diyeyim herkesin kendi bileceği bir şey .